Mit szólnál egy különleges D.D.Step világítós cipőhöz?

iho   ·   2021.02.02. 12:00

Ha gyerek lennél, mit adnál azért, hogy legyen egy menő cipőd? Bármilyen egyedi megjelenést kölcsönző darab vonzó a gyerekek számára, mert kitűnhetnek vele a többiek közül. Itt a lehetőség, hogy beszerezz nekik egyet. Megbánni nem fogod, a D.DStep ugyanis az egyik legkedveltebb cipőmárka.

Évente több ezer gyereklábra jut a mókás kinézetű cipőkből, amik kényelmes, láb formáját követő kialakításuknak köszönhetően folyamatos mozgásra ösztönöznek.

Ugye, hogy egy világítós cipő a Te szívedet is megdobogtatná?

A mozgásérzékelős, ütemesen világító cipők a Ruhafalva áruház legnépszerűbb termékei. Az online bolt nagy hangsúlyt fektet a minőségi gyermekruha- és lábbelikínálat biztosítására.

A D.D.Step villogós cipői közül fiúk és lányok számára is könnyű a választás. A gyártó ritmikusan villogó talpú cipőire rátett mesefigurákon kívül a gyár ötletes díszítőelemeket is használ, hogy valóban egyedi kinézetet kölcsönözzön a lábbeliknek. Ezekkel az ovis-kisiskolás korosztályt garantáltan le lehet venni a lábukról. 

A minden lépésre ütemesen villogó cipők mellett vehettek sötétben fluoreszkáló talpú cipőt vagy egyedi fényvisszaverő mintával díszített kivitelt is. Bármelyiket választjátok is, mindegyik tuti kedvenc lesz. A gyerekek megtanulnak a szokásosnál jobban vigyázni a cipőjükre, ha így a villogó funkció sokáig jól funkcionál. 

Minőségi lábbelik a Ruhafalvától

Tavaszitól a téli cipőig, félcipőktől a közepesen magas szárú bakancsokig széles a választék. Akár klasszikus bőrszandálra, félcipőre vagy Gore-Tex hótaposó modellre van szükségetek, az áruház kínálatában megtaláljátok.

A cipők többsége csúszásgátló talppal és magasított orrvédővel ellátott, ami különösen strapabíró kialakítás. Ennek köszönhetően a D.D.Step cipők jól bírják a használatot. A változatos kivitelben készülő divatos színű lábbelikből bármilyen korosztály szívesen válogat. A kényelmes tépőzáras fazonokat a gyerekek is kedvelik és szívesen hordják a mindennapokban.

A D.D.Step világítós cipői

A népszerű gyermekruházati áruház az egyedi D.D.Step lábbelik nagy választékát kínálja kicsiktől nagyokig. Látványos világító cipőik egy része a talp részen LED diódákkal van ellátva, így mozgásra ütemesen világítanak. Az ilyen modellekben az áramforrás cserélhető, míg másokban az elemek élettartama véges. A használat intenzitása mellett a hőmérséklet, a nedvesség vagy a páratartalom is befolyásolhatja a működési ciklust, de egy gyerekcipő átlagos használati ideje alatt nem szoktak lemerülni.

A világító cipők másik fajtája az elem nélküli, fényvisszaverő anyagból készült talppal vagy mintával díszített cipő, ami egy-két LED fénnyel még ki is van egészítve. Ez épp oly kedves a gyerekeknek, mint ami mozgásra aktiválódó beépített villogókat tartalmaz. A tépőzáras rögzítés is gyerekbarát, hatékonyan ösztönzi a gyerekeket az önálló öltözködésre.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek