Modellbörze gyerekeknek

iho   ·   2018.04.13. 13:51
modellborze0

Kifejezetten gyerekeket céloz meg az április 27-29. között megszervezett vasútmodell kiállítás az újbudai művelődési házban. A legfontosabb, hogy az asztalok rendhagyó módon most nem a megszokott 1-1,2 méteres magasságban, hanem kisebb lábbakkal – 60-80 centin – kapnak majd helyet, ami miatt a fő célközönség szabadabb látóteret élvezhet majd. A kiállításon a legismertebb méretarányok fognak felvonulni, így az itthon legnépszerűbb H0 mellett megjelenik a szintén nagy táborral rendelkező TT-s, valamint az N-s és G-s méretarány is.

A kiállítás látogatása a 18 éven aluliak számára ingyenes, amivel az ötletgazdának az a célja, hogy minél több fiatal kaphasson kedvet ehhez a hobbihoz. Felnőtteknek sem lesz drága: 500 forintos belépőt kérnek a szervezők.

A rendezvényre römmel várják az iskolás csoportokat is, a csoportos látogatás gördülékeny lebonyolítása érdekében kérjük keressék a szervezőket emailben!

Az esemény Facebook-oldala ide kattintva érhető el, itt további, naprakész információkat is találhatnak a kiállításról.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek