Modellezők húsvétja Dunaújvárosban

iho   ·   2015.03.26. 18:45
00kics

A nagy sikerű esztergomi kiállítás után most Dunaújvárosban láthatók a klub moduljai, terepesztalai. A program közel azonos az egy héttel ezelőttivel: a debütálás után újra látható lesz az amerikai témájú, N méretű modulrendszerét. A német tematikájú, H0 modulrendszeren több mint húsz méteren át kígyóznak a személy- és tehervonatok. A városi közlekedést kedvelőknek a klub a villamos-terepasztalát, ahol sűrű városi környezetben haladnak a villamosok. A legkisebbeket favonatos játszóház várja, de lesz a gyerekek által irányítható terepasztal is. A kiállítás alatt lehetőség van autó-, vasútmodellek és kiegészítők vásárlására és eladására. Tanácsadással is várják az érdeklődőket. További információk az egyesület honlapján olvashatók.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek