Mutasd a pólód, megmondom melyik a kedvenc filmed!

iho   ·   2023.09.02. 12:00

Vannak olyan remek alkotások a filmiparban, amelyeket nem lehet megunni és minden évben vagy akár minden hónapban újra megnézzük őket. Ismerős, ugye? Lehet, hogy már vagy ötvenszer megnézted, de még mindig ugyanolyan örömmel és izgatottsággal tölt el. Ennél nem is kell több. 

Ez esetben úgy gondolom, hogy te is szívesen utánajárnál, milyen filmes pólókat dobnak piacra, vagy köztük van-e a kedvenced. Tarts velünk és hamarosan kiderül!

Mit ad nekünk Hollywood?

Az amerikai álom mindenki számára mást jelent, ám életünk formálásban, ha csak közvetett módon is, de szerepet játszanak az olyan dolgok, amiket szeretünk. Igen, még a jó filmek is. A legjobb történeteket szerencsére bármikor és bárhol újra megnézhetjük: ma már TV sem kell ehhez, elég egy laptop vagy egy telefon, és kikapcsolódhatunk. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a PólóVerzum filmes póló kínálatából kedvenc filmes darabjainkat is beszerezhetjük? 

A filmek egy másik világba repítenek minket, és ezt az alkotók is felismerték. Az emberek nemcsak a problémák elől vonulhatnak el, de olyan karakterekkel is azonosulhatunk, amelyek közel állnak hozzánk. 

Egyes filmekkel megjelenő trendek a divatipart is teljesen átformálják. Lássuk, pontosan hogyan!

Női filmes pólók

Idén hatalmas siker volt a Barbie film, szóval hölgyeim, elő a legmenőbb Barbie pólókkal! Szerencsére a kínálat nagy, bőven válogathatunk a különleges rózsaszín termékek közül. Különleges elgondolás a “Barbie asszony” póló, ami a konyhában tevékenykedő Barbie képét festi le előttünk. Ebből fekete, lila és rózsaszín színű termék egyaránt beszerezhető. Ezenkívül az egyszerű, Barbie feliratos termékek is kaphatók.

De nem a Barbie téma az egyetlen, ami passzol a nők stílusához, elnézést is kérünk azért, hogy rögtön ezzel kezdtük a sort. Akad még itt a Dirty Dancingből ismert “Baby” mintás, “Senki sem állíthat a sarokba!” felirattal ellátott póló, ugyanakkor a Doctor House, a Terminátor és a Jóbarátok témájú termékek is szóba jöhetnek.

Humoros filmes pólók férfiaknak 

A férfiak szintén megtalálják, amit keresnek. Mindenki ismeri a Tengeri kagyló humoros beszólását, de ugyanennyire nagy nyomot hagyott az emlékezetünkben Bud Spencer megannyi híres alakítása is. Ezenkívül Ace Ventura, Poirot és a Keresztapa jeleneteit is megörökíthetjük.

Erre a célra tökéletesek a minőségi pamut pólók. A digitális transzfernyomtatásnak köszönhetően még sokáig csodálhatjuk kedvenc ruhadarabjainkat, és bármikor felvehetjük őket. 

Sőt, helyezhetjük azokat póló alakú képkeretbe, így lakásdekorációs tárgyként is funkcionálhatnak. Ha pedig végképp kifogytunk az ajándék ötletekből, akkor állítsuk össze egy egyedi csomagot! 

Látod mennyi módja van a nyomtatott filmes pólók felhasználásának? Neked melyik a kedvenc filmed? Melyiket szeretnéd látni a pólódon?

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek