Nem átlagos powerbankok

iho   ·   2021.10.01. 12:00

Manapság slágerterméknek számítanak a powerbankok. A technológiai fejlődés ugyanis elment a vezeték nélküli irányba, ami magas komfortérzetet ad minden felhasználónak. Azonban nem lehet a végletekig növelni az akkumulátorok méretét, ezért időnként szükséges a töltés. És milyen jó, ha ezt akár fali áramforrás nélkül, útközben meg tudjuk tenni egy zsebben is elférő hordozható akkumulátorral!

Ebben a szegmensben kimagaslót alkotott már többször is az Anker, mint a töltési technológia globális vezető márkája.

A vezetékek nélküli megoldásoké a jövő!

Ma már egyetlen gyártó sem gondolhatja komolyan a vezetékes hordozható eszközöket. Persze időnként tölteni kell őket, de egyértelműen mindenki olyan irányba megy el, hogy minél mobilisabbak legyenek az eszközök.

Legyen szó akár telefonokról, tabletekről, laptopokról, vezeték nélküli fülhallgatókról vagy bármilyen okoskütyüről, a nagy üzemidő egyre fontosabb. Az emberek nem szeretik a kötöttségeket, ezért is keresik a vezeték nélküli, hosszú üzemidővel rendelkező megoldásokat.

Ahhoz viszont, hogy maximalizáljuk a vezeték nélküli üzemidőt, szükségünk lesz vagy egy nagy akkumulátorra, vagy egy útközbeni töltési lehetőségre. Ha a kettő együtt megy, az a legjobb, ezzel tudjuk maximálisan megélni a szabadságunkat ezekkel az eszközökkel.

Nagy kapacitású, biztonságos és gyors powerbankok

Az Anker powerbankjai kimagaslóak, tele vannak innovatív megoldásokkal, nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságos és gyors töltésre. Az alap powerbankjuk is 10.000 mAh kapacitású akkumulátorral van szerelve, ami masszív energia-utánpótlást jelent a hordozható eszközeink számára.

A modern és biztonságos powerbankokat gyártó Anker minden mobilgyártó által forgalmazott telefon töltésére kiváló megoldással szolgál. Az eszközein nem csak USB-C, de Power IQ kompatibilis USB-A csatlakozók is találhatóak, így minimalizálva a töltési időt.

Ráadásul vezeték nélküli töltésre is alkalmas eszközeik is vannak, amelyekkel valóban kimaxolhatjuk a vezetékmentes életet. Ezen technológia segítségével azt is megtehetjük, hogy kábelen egyrészt töltjük a powerbankunkat, míg közben a telefonunk is töltődik, kábelek nélkül.

Szemet gyönyörködtető design

Nem mehetünk el szó nélkül az Anker tervezői által megálmodott csodaszép design mellett sem! Azt kell mondjam, hogy nem átlagos powerbankokról van szó! Sokkal inkább hasonlítanak egy modern, designos telefon hátlapjára (kamerát kivéve). Jó rájuk nézni, és egyáltalán nincs az az érzésünk, hogy egy hatalmas akkumulátorral rohangálunk.

Extrák

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy van olyan powerbank, ami egyben konferencia kihangosító is? Pedig még ilyen is van az Anker kínálatában! Nem véletlen írtam, hogy tele vannak innovatív megoldásokkal.

Az Anker Powerconf nagy akkumulátorral rendelkezik, intelligens hangjavítással ellátott és nagy hangerőre képes. Nagyon hasznos kis eszköz!
 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek