Nőnap a kisvasutakon

iho   ·   2014.03.07. 10:16

Lillafüreden a nagy sikerű Lilla-napi vonatozás után most a nőké a terep: március 8-án és 9-én (szombaton és vasárnap) minden hölgy, asszony, leány diákjeggyel utazhat.

(fotó: Halász Zsolt)

Királyréten 2014 első hajtányversenyét rendezik március 8-án, szombaton délután egykor. A versenyen minden hölgyvendég tízszázalékos kedvezménnyel indulhat. A pálya körül a történelem híres nőihez kötődő kérdéseket helyezünk el, amelyeket a hajtánnyal kell begyűjteni.

Almamelléken március 8-án, szombaton délelőtt tízkor indul a nőnapi különvonat Sasrétre, majd hóvirágtúra következik, ebédelni a Sasréti Vendégházban lehet, a kisvasút 14.30-kor indul vissza. Az utazáson előzetes bejelentkezéssel lehet csak részt venni, regisztrálni a tura@mecsekerdo.hu címen lehet. Az utazás nőnap alkalmából minden hölgynek ingyenes!

Kaszón nőnapi meglepetéssel kedveskednek a március 8-án, 10 és 14 órakor induló vonatok hölgy utasainak. Ezenkívül az étterem választékából is tízszázalékos kedvezménnyel fogyaszthatnak, de előzetes asztalfoglalás szükséges az udulo@kaszort.hu e-mail címen.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek