Nyerd vissza varázslatos tekinteted szemhéjplasztikával!

iho   ·   2023.08.03. 12:00

A kor, a genetikai adottságok és a külső környezeti hatások nagyban befolyásolják megjelenésünket. Arcbőrünk az idő múlásával megereszkedik, és búcsút mondhatunk ragyogó tekintetünknek is.

Sokan küzdenek ugyanis a lógó, táskás szemhéjak problémájával, melyek hatására az önbizalmuk is csökkenhet. A fáradt tekintetnek véget vethetünk egyszerű orvos-esztétikai beavatkozással vagy plasztikai műtét segítségével.

Az Aesthetica Orvosi Központ kezelései között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. Választható a műtét nélküli lézeres beavatkozás vagy a látványos eredményekkel kecsegtető plasztikai műtét. Mindkét eljárás biztonságos körülmények között, tapasztalt szakorvosok által végzett kezelések, melyek segítségével visszakaphatjuk igéző tekintetünket.

Miért szükséges a szemhéjplasztika?

A szem környékének megfiatalításával egész arcunk újra frissnek és üdének fog hatni. Egy viszonylag kis beavatkozással óriási változásokat érhetünk el. Az eredmény természetes megjelenést biztosít számunkra, nem lesznek látható hegmaradványok, és akár hosszú éveken keresztül változatlan lesz a szem környéke.

A szemhéjplasztika segítségével már nem lesz lelógó szemhéj, táskás szemkörnyék, és a fáradt tekintet ismét csillogóvá válik. A beavatkozások után eltűnnek a ráncok, feszes és kisimult lesz a bőr a kezelt területen.

Műtéti eljárással

Az egyik leglátványosabb plasztikai eljárás a műtéti szemhéjfelvarrás, mely korrigálja a szem alatti puffadságot, a ráncos bőrt. Lehetőség van helyi érzéstelenítéssel vagy altatással végezni a beavatkozást, mely állapottól függően 1-3 órás időtartamot vesz igénybe. A kezelés hossza függ attól, hogy az alsó és felső szemhéj korrekciója is megtörténik-e, vagy csak az egyiket változtatjuk meg.

A sebész a beavatkozás során a belső szemzugtól kifelé haladva a pillasor felett vezeti a bemetszést mindkét szemhéj esetében. Az eljárás hatékony és gyors, azonban a műtétet követően egy napos kórházi tartózkodásra szükség van, így nyugalomban és biztonságban lábadozhatunk.

Műtéti eljárás nélkül

A szemkörnyék területének megújítására más módszer is alkalmazható, mely innovatív csúcstechnológiás lézerrel történik. A kíméletes, hosszú felépülési idő nélküli eljárás két kezelés után már látványos eredményeket ígér. Akár a közepes mértékben megereszkedett szemhéj bőrét is képes feljavítani, és a ráncok is eltüntethetőek a kezelt területen.

Az eljárás fájdalom és hegek nélkül képes szép eredményekre, de hogy még hatékonyabb legyen a végeredmény, kiegészülhet plusz hatóanyagbevitellel. Ekkor a kezelés alatt ejtett mikrosérüléseken át juttatják be a mélyebb rétegekbe azokat az anyagokat, melyek hatására simább, egészségesebb lesz az arcbőr.

Bármelyik eljárás mellett is döntünk, biztosan látványos változásokat tapasztalhatunk magunkon. 

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek