Okosóraszíjak a népszerű márka szerelmeseinek

iho.hu   ·   2024.06.15. 12:01
httpswww.okosoraszijak.hu - 2024 június - Cikk3

Az okosórák viselői körében bizonyos márkák igazán kelendőek, nem ritka, hogy konkrét szériatípusok válnak a legkedveltebb termékekké. 

A Huawei Watch Fit 2 Active egy nagyon népszerű darab, ami nem is csoda. Az első szériával ellentétben azonban ennél a típusnál jóval több lehetőséggel találkozhatsz (a szíjak terén). A csatlakozója ennek a szériának is egyedi, azonban meglepő módon vittek bele egy kis csavart is. Így sokkal nagyobb választék áll a rendelkezésedre, ha a szíjat le szeretnéd cserélni.

Megmutatjuk, hogy a kedvenc órádnak milyen “öltözéket” tudsz választani. Így nemcsak egyetlen alkalommal viselheted, hanem akár minden eseményen a csuklódon lehet. 

Milyen titkot rejteget a csatlakozó?

Az egyik legnagyobb titka az, hogy egyszerre egyedi és általános, mivel az “OKOSORASZÍJAK” webshop 20 mm-es okosóraszíjai közül is válogathatsz. A csatlakozó olyan kialakítást kapott, ami lehetővé teszi, hogy a gyors kioldású 20 mm-es stiftes darabok közül is választhass.

Ezzel a lépéssel egy olyan választékkal nézhetsz szembe, amit az első széria nem adhatott meg. A csatlakozó itt nem két lyukkal rendelkezik, hanem egy olyan vájattal, ami egy stiftet is képes stabilan befogadni.

Ennek köszönhetően a 20 mm-es szíjakkal is kompatibilis az órád, ha a klasszikus darabod van. Így nem lehet akadály a megfelelő szíj kiválasztása, hiszen nem csak a “sajátjai” között keresgélhetsz.

Milyen anyagú szíjakat választhatsz?

A különleges alkalmakon a megfelelő szíjat szeretnéd viselni? Egy kis változatosságot vinnél a hétköznapokba? Vagy csak a hangulatod kívánna egy másik anyagot? Van egy jó hírünk számodra! Ehhez a típushoz négyféle anyagú szíjat találsz az OKOSORASZÍJAK kínálatában. Ezek pedig nem mások, mint a klasszikus fém, az elegáns bőr, a jól szellőző szövet, és a sportos szilikon. Így bátran állíthatjuk, hogy tényleg minden alkalomra jut egy.

Nem érdemes már azon agyalni, hogy nem passzol a tárgyalásra a szilikonszíjjal felszerelt órád. Bátran viselheted ugyanazt az óratestet, csak éppen egy másik szíjjal. Sőt! A 20 mm-es kínálatnak hála még akad olyan is, ami fából készült, vagy bőr és szilikon kombinációja.

Milyen záró mechanizmussal kaphatók ezek a szíjak?

Ez is egy olyan kérdés, amire öröm választ adni, hiszen a 20 mm-es választék ezzel is sokat dobott a lehetőségek kosarába. Ugyan mindkét kategóriában egyaránt megtalálható mindhárom szíjcsat, de azért mégis nagyobb a választék így.

Azok is megtalálják a kedvencüket, akik a klasszikus csatot kedvelik, de azok is, akik a pattintós csatok szerelmesei. Sőt! Az egyik legnagyobb őrület, a mágneses szíjak is felsorakoztak. Így valóban bárki megtalálhatja a legmegfelelőbbet.

Nem csoda tehát, ha a kedvenc okosóránknak örömmel keresünk különböző szíjakat, mert minden alkalomra találhatunk néhányat. Szinte minden variálható a választékot böngészve. Az anyaga, a színe, a mintája, a csatja.

Mindenesetre örülhetnek a Huawei Watch Fit 2 Active szerelmesei, mert a különböző szíjakkal variálva soha nem kell lemondani az okosóráról. Már csak meg kell találnod azt a darabot, ami a személyiségedhez is passzol!

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek