Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 13 A+ WiFi – csendes mobil klíma minden lakásba – értékelés

iho   ·   2023.06.16. 13:00
01_splendid

Közelednek a forró nyári napok, ami néhányunk számára nagyon kellemetlenné tehetik az otthon tartózkodást. Ha nem szeretné, hogy otthona a nyári hónapokban pokollá váljon, érdemes megfontolnia egy mobil klímaberendezés beszerzését.

Milyet válasszunk? Meglepett minket például az Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 13 A+ WiFi légkondicionáló, amely sokkal kellemesebbé teheti a nyári szezont. Mit tud?

Miért érdemes mobil klímát választani?

Amikor elhatározza, hogy beszerez egy készüléket, valószínűleg először azzal a kérdéssel szembesül, hogy mobil vagy falra szerelhető légkondicionálót válasszon. Ha az olyan jellemzők, mint az egyszerű telepítés, a nagy teljesítmény vagy a különböző helyiségekbe való áthelyezhetőség fontosak az Ön számára, akkor gyakorlatilag már döntött – ezeknek a követelményeknek csak egy mobil klímaberendezés felel meg.

Az Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 13 A+ WiFi élen jár a mobil változatok között – ezt bizonyítja az is, hogy ez lett a 2023-as év legjobb mobil klímája teszt győztese. A ház vagy lakás minden helyiségét gond nélkül képes lehűteni.

Fontos megjegyezni, hogy még ha mobil is, akkor is megfelelő szellőztetést igényel, és ablak vagy más, a meleg levegő kinti elvezetésére alkalmas hely közelében kell elhelyezni.

Miben jobb az Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 13 A+ WiFi más mobil klímaberendezésekhez képest?

Az Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 13 A+ WiFi egy mobil klímaberendezés, amelyet a teljesítményre, az energiahatékonyságra és a csendes működésre helyezve a hangsúlyt terveztek.

Ahol igazán kiemelkedik, az az energiaosztály. A mobil klímaberendezés A+ energiaosztályú, ezért nagyon gazdaságos, amit manapság mindennél jobban értékelünk. Ráadásul az ózonréteget is kímélő, környezetbarát R290 hűtőközegnek köszönhetően hozzájárul a környezetet érő káros hatások csökkentéséhez. További előnye, hogy aktív szénnel ellátott PURE 3 szűrővel felszerelt.

Ne feledkezzünk meg az automatikus kondenzációs párologtatóról sem, amellyel az Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 13 A+ WiFi modell fel van szerelve. Ennek köszönhetően elkerülhető a kondenzvíz gyakori kiöntése, ami megkíméli Önt a működtetés fáradalmaitól.

(fotók: Aerium.hu)

Minden bizonnyal tetszeni fog a párátlanító funkció is, amely a hűtés során automatikusan működik, hogy szárazabb, kellemesebb levegőt biztosítson – mivel a csökkenő páratartalom hatására a hőmérsékletet is jobbnak érzi. Ha a légkondicionáló a megfelelő üzemmódba van kapcsolva, akkor önállóan is képes párátlanítani. Ebben az esetben csak egy tömlőt kell felszerelni, ami a kondenzátumot egy tartályba vezeti.

Ami azonban ezt a modellt magasan a többi fölé emeli, az az, hogy távirányítóval, sőt, akár WiFi-n keresztül is vezérelhető. Lehetővé teszi, hogy a készüléket okostelefonja vagy táblagépe segítségével állítsa be, így a heverő kényelméből vagy akár a munkából hazafelé menet is beállíthatja a hőmérsékletet és más működési funkciókat.

Tisztes teljesítmény

A légkondicionálók esetében valószínűleg az érdekli leginkább, hogy mennyire jól tudnak hűteni. Ez a modell nagy teljesítményű kompresszorral van felszerelve, amely 420 köbméter/óra légkibocsátással rendelkezik. Ráadásul Turbó funkcióval van kiegészítve, hogy még gyorsabban lehűtse a helyiséget.

A hatékonyságot a Swing funkcióval rendelkező lamella is segíti, amely a hűvös levegőt jobban eloszlatja, és így gyorsabban lehűti a helyiséget.

Az Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 13 A+ WiFi alacsony zajszint mellett üzemel, ami különösen fontos éjszaka vagy munka és pihenés közben. Konkréten tíz százalékkal csendesebb, mint más, hasonló teljesítményű légkondicionálók.

Hol vásárolhatja meg a légkondicionálót?

A márka többi modelljéhez hasonlóan ezt is kiváló áron találja meg az Aerium webáruházban, amely a termékgarancia időtartama alatt hivatalos szervizt is biztosít. Ezt az Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 13 A+ WiFi modell esetében öt évre meghosszabbítottuk.

Az Aerium webáruházban problémamentes ügyfélszolgálatra és a kedvező árakra is számíthat. De ha nem biztos benne, hogy ez a légkondicionáló megfelel Önnek, ne habozzon, hívja fel az ügyfélszolgálatot, amely tanácsot ad Önnek a választással kapcsolatban, és válaszol minden további kérdésére a működtetéssel vagy karbantartással kapcsolatban.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek