Optimalizáld céges szerződéseidet online!

iho   ·   2021.09.08. 12:00

A jogszabályok állandóan változnak, ezt szinte nap, mint nap látjuk, tapasztaljuk. Ezek az állandó változások azonban könnyen oda vezethetnek, hogy a vállalkozásod szerződései, amelyeken a céged működése alapszik, már nem felelnek meg az új szabályozásnak. 

Előfordulhat, hogy egyes rendelkezések nem egyértelműek számodra, ahogy az sem példa nélküli, hogy nem teljesen egyértelmű, hogy egy-egy szerződéshez kapcsolódva, illetve a vonatkozó szabályozások révén milyen lehetőségek, jogok állnak a rendelkezésedre, illetve milyen kötelezettségek terhelnek téged bizonyos helyzetekben. 

Rengeteg a kérdés és a kérdéses szituáció. A KRS Ügyvédi Iroda online jogi rendszerén, az eKRS-en keresztül online jogi cégoptimalizációra is lehetőséged van, amelynek keretén belül ezekre a kérdésekre is válaszokat és megoldásokat, javaslatokat kaphatsz.

Online cégoptimalizáló csomag

Az eKRS rendszernek köszönhetően többé nem kell a fenti és az ahhoz hasonló kérdésekkel személyesen felkeresned az ügyvédi irodát. Többé sem az időpont egyeztetésére, sem az utazásra, sem a várakozásra nem kell időt és energiát pazarolnod, hiszen online, akár az irodából vagy az otthonodból is lehetőséged van a cégeddel kapcsolatos jogi ügyeidet intézni. Amennyiben egy váratlan esemény miatt félbe kell szakítanod a folyamatot, később bármikor folytathatod pontosan ott, ahol félbehagytad.

Az online cégoptimalizáló jogi szolgáltatás keretén belül, rendkívül kedvező és fix áron kérheted meglévő szerződéseid jogi fókuszú vizsgálatát. A szolgáltatás tartalmazza a feltett kérdéseid és szempontjaid vizsgálatát a szerződés alapján, továbbá a személyre szabott tanácsadást, amelyet megoldásközpontú megközelítés, valamint gyorsaság és rugalmasság jellemez. Mindezt természetesen a személyes kontaktus szükségessége nélkül.

A szerződések optimalizációjának során többféle szerződéstípus lehet a vizsgálat tárgya. Keretszerződés, munkaszerződés, vállalkozási szerződések, megbízási szerződések, bérleti szerződések, de ezeken felül más, atipikus szerződéstípusok vizsgálatára is sor kerülhet.

Miért intézd a jogi ügyeket online?

Az online jogi ügyintézés idő- és költséghatékony megoldási forma, amely során lehetőséged van elkerülni a személyes kontaktust, valamint az ezzel, illetve ennek megszervezésével járó kellemetlenségeket, nehézségeket. Az online ügyintézés során csak a kapcsolattartás formái változnak. Szakmai szempontból ugyanolyan hiteles iratok és szerződések születnek az online munka során, mintha személyes jogi ügyintézés keretében jöttek volna létre.

Az automatizált szolgáltatás tökéletes megoldás minden olyan esetben, amikor nincs szükség különleges körülmények, illetve kiegészítések vizsgálatára. Minden ilyen helyzetben a jogi ügyintézésre fordított kiadások jelentős mértékben csökkenthetők az eKRS használatával.

A jogi ügyintézésnek minden lépése megvalósítható online formában. Az elkészült iratok pedig letétbe is helyezhetők az Ügyvédi Ipari Kamaránál.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek