Örökítsd meg nyaralási emlékeidet a nappali falán!

iho   ·   2023.11.02. 12:00

 

Amennyire boldoggá tesz egy nyaralás, olyan szomorúak az utazást követő napok, amikor vissza kell rázódni a szürke hétköznapokba. De néha visszacsempészhetjük a kellemes pillanatokat az életünkbe, ha megörökítjük a vakáció emlékeit és jól szem előtt tartjuk - mondjuk a nappali falán. 

Tengerparti szelfi, csoportkép egy étteremben, szabadulószoba a barátokkal - miért ne nosztalgiázhatnánk nyaralásunk emlékein úgy, hogy csak a falra kell felpillantanunk ahelyett, hogy a telefon galériáját böngésszük? A Vaszonkepem.hu oldalán megtalálsz minden utasítást, ami egy jó fotó elkészítéséhez kell. 

Miért pont a nyaralás?

Még ha nem is sikerül minden évben egy-két hétre elutazni pihenni, egy-egy hosszú hétvégét remélhetőleg mind meg tudunk engedni magunknak, akár belföldön is. Hiszen töltődésre mindenkinek szüksége van, és természetesen nem munkáról szól az egész életünk. Szükség van az élményekre, a közös kikapcsolódásra, az emlékek “gyártására”. Sokan sokféle dologra spórolunk, de valószínűleg mindannyiunk listáján ott vannak az élmények is a tárgyak mellett. 

A nyaralást pedig, akárhová is utazzunk, szívesen örökítjük meg telefonunkkal vagy kameránkkal, melyekből egyre jobb és jobb minőségű képek születnek. Miért ne dekorálhatnánk ki ezekkel az emlékekkel otthonunk falait? Vagy jobbat mondunk: miért ne adhatnánk egy jól sikerült csoportképet vagy elkapott vicces pillanatot vászonkép formájában ajándékba a szülőknek, nagyszülőknek, rokonoknak vagy barátoknak?

Mi kell a vászonkép rendeléséhez?

Először is az alapanyag, vagyis a kiválasztott kép, amit ajándékba vagy saját célra készíttetnénk el a vállalkozóval vagy céggel. Bizonyosodjunk meg róla, hogy jó minőségű, nagy felbontású képről van szó, és ne nagyon próbálkozzunk a közösségi oldalakról letöltött fotókkal, mert ezek rendszerint tömörített formában vannak fent!

Ha megvan a fotó, keressünk egy szimpatikus céget, amely vállal fotónyomtatást, vászonkép elkészítést és van online rendelési felülete. Így mindent elintézhetünk otthonunk kényelméből, el sem kell hagyni a lakást az ügyintézéshez. 

A tervezőfelületen kiválaszthatjuk, hogy fekvő vagy álló képről van szó, mekkora a méret, szeretnénk-e keretet, hány példányban rendeljük az adott dekort. Az adatok megadásakor egyből látni fogjuk majd, hogy mennyibe fog kerülni a végső termék. A kosárba helyezés után pedig már csak a rendelés leadása, fizetése van hátra.

Extra tippek

Mindig megbízható vállalkozót keress, olyat, akinek ellenőrizheted a korábbi munkáit! Mérd le előre, hogy mekkora kép mutat majd jól a falon, és hogy passzol-e a szoba berendezéséhez - szomorú lenne, ha a kézhez kapása után derülne ki, hogy mégsem illik oda. Ne törődj a divattal, olyan stílust válassz, ami neked tetszik, hiszen a te emlékeidről és a te otthonodról van szó!

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek