Papucs queen a láthatáron! - Nemsokára mi is flip flopban vonulhatunk!

iho   ·   2022.05.01. 12:00

Most, hogy belekóstoltunk a kellemes tavaszi időjárásba, bizony már alig várjuk, hogy megérkezzen a nyár és kedvenc flip flop papucsainkat is felhúzhassuk. A papucsok királynője minden hölgy kedvence és bizony ők tudják, hogy a divat talán ezen a területen változik a leggyorsabban.

Jöhet egy éjszakai koktélozás, egy tengerparti séta? Nézz utána, milyen trendek uralják a flip flop piacot, és szerezd be kedvenc újdonságaidat ezekhez a mesés programokhoz!

Miért szeretjük a flip flop papucsokat?

A flip flop papucsok a lazaság megtestesítői és  nincs olyan nyár, amikor ne kerülnének elő a szekrényből. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a forró, nyári melegben nincs is jobb érzés, mint amikor szinte semmi nincs a lábunkon!

Annyi biztos, hogy ezek a darabok igazán jól szellőznek! A különleges kínálatnak hála pedig a legmenőbb változatokat is beszerezhetjük és nem lesz olyan outfit, amelyet ne tudnánk kiegészíteni velük!

A mai flip flop papucsok megbízhatósága

A flip flop daraboknak rengeteg változata van, de valljuk be, hogy nem éppen az utánzatok lesznek azok, amelyekbe beleszeretünk. Habár néhány olcsóbb, kínai papucs is jól mutathat, de ezek hosszú távon nem biztos, hogy kitartanak majd mellettünk. Szerencsére nem csak ezek közül választhatunk. A LifeStyleShop webáruház Ipanema kínálata egy tökéletes példa arra, hogy igenis léteznek tökéletes papucsok, szandálok.

De mitől lesznek tökéletesek? Általában ezek kiváló minőségű műanyagból készülnek. Olyan híres amerikai és brazil modellek, tervezők nevéhez köthetjük őket, akik méltán tekinthetőek a divat nagyköveteinek. Népszerű volt például a Gisele Bündchen kínálat, de sosem felejtjük el a Swarovski kristállyal díszített szandált sem!

Na és mi a helyzet ezekkel az egyedi Ipanema kollekciókkal? Nézzük csak!

Nekem csak Ipanema 2022-ben is!

A cukiság, a szexiség és a lazaság a tetőfokára hág, amint belebújunk az idei Ipanema darabokba! Tudom, hogy már tűkön ülsz és kíváncsian várod, hogy mit hoztam neked!

Kezdjük a sort mindjárt a Chram szandálokkal, amelyek habár nem éppen idei lábbelik, azonban mégis hosszú évek óta töretlen lelkesedéssel keresik őket a piacon. Változatos és divatos színek, minták jellemzik ezeket a darabokat, amelyek közül valóban nem egyszerű választani. 

Aztán ott van a Fashion is, amely szintén az egyik legrégebbi szandál modell. Ennek egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül stabilan tartja a lábat és egész nap kényelmesen sétálhatunk benne. 

Végül, de nem utolsósorban az Anatomic termékcsaládról is említést kell tennem, amelynek darabjai speciális talpkiképzést kaptak. Plusz, a szivárvány minden színéből választhatunk. 

Ha ezen márka mellett döntesz, akkor arra figyelj, hogy mindig egy számmal nagyobb méretű terméket kell rendelni!

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek