Repülős börze, repülős rally, Farkashegy szombaton benépesül!

iho   ·   2017.10.06. 17:32
cim

A hazai repülővilág (és Csík Jenő sporttársunk) új remek találmánya, a repülősbörze szombaton ismét vár mindenkit Farkashegyen!

Akinek van eladó könyve, makettje, modellje, folyóirata, bármi, ami kapcsolatos a repüléssel, most megint kirakhatja a portékáját. Ilyenkor ott szoktak árulni egymás mellett az öreg pilóták és a profi vásározók, hiszen manapság már van cég, amely kifejezetten az aviatika világának csecsebecséire szakosodott.

És persze pólók, netán igazi hajózók, repülő dzsekik, amikben aztán hosszú távon is lehet feszíteni. A makettek szerelmesei beszerezhetik a nyolcezredik dobozukat.

Egy korábbi börze képei

És lehet, hogy épp most bukkanhatunk rá arra a kiszerelt, patinás gyönyörű műszerre, kronométerre, ami a következő években íróasztalunk dísze lesz.

A hangár közelében szokásos mód megtaláljuk majd a modellezőket a maguk apró, illetve olykor meglepően méretes gépeivel, de ami még fontosabb, körülöttünk ott zajlik majd az igazi repülőélet.

Idén ráadásul különlegesen kellemesen esnek egybe az események, a Kék Ég Repülő Sportegyesület épp szombaton tartja rallyversenyét. Vagyis a munkaterületen és a kék égen is lesz bőven látnivaló „igazi” gépekből.

Szokásos mód a parkolás, a belépés ingyenes, és ez vonatkozik a szárnyon hozott vendégekre is, tehát aki szombaton repülőgéppel érkezik, annak nem kell leszállási illetéket fizetnie Farkashegyen.

Ki tudja, talán ez lesz az utolsó igazán szép kora őszi nap... Repülőembereknek, repülést szerető embereknek ennél jobb program nem ajánlható, vásárolgatásra, de ha nem: ismerkedése, beszélgetésre.  Az eddigi börzék tapasztalata, hogy ez a nap egyszerűen arra jó, hogy az éghez kötődő emberek csak úgy jól érezzék magukat Farkashegyen.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek