Robotporszívóval mindig makulátlan lehet a lakás

iho   ·   2022.07.05. 12:00

Manapság az emberek a rohanó életvitelnek köszönhetően szinte egyetlen dologban szenvednek hiányt, ez pedig nem más, mint az idő. Éppen ezért nagyszerűek azok a megoldások, amelyek segítenek úgy teljesíteni egyes feladatainkat, hogy egyáltalán nem, vagy csak minimális erőfeszítést igényelnek részünkről. Ilyen a robotporszívó is!

Mindenkinek való a robotporszívó?

A kérdés jó, a válasz azonban korántsem olyan egyszerű. Az Alphafüles webáruház robotporszívói hatékonyan képesek arra, hogy könnyebbé varázsolják az életünket, de egyes helyzetekből nem tudnak kisegíteni bennünket.

Ugyanis a robotporszívók alapvetően nagyon hatékonyan és szépen takarítanak, de gondot okoz számukra a sok hosszú szálú szőnyeg, nem szeretik a szanaszét hagyott legódarabokat, s egy rendetlen, tárgyakkal zsúfolt lakásban az általuk nyújtott eredményesség is nagymértékben csökken, hiszen nincsen meg az egybefüggő terület a takarításhoz, ehelyett az elakadásukat okozó tárgyak, a rengeteg bútor kerülgetése azt eredményezi, hogy vagy végig sem tud futni a program, vagy az energiák számottevő része elvész a manőverezés közben.

Éppen ezért mielőtt belevágnánk a vásárlásba, gondoljuk át, hogy megvannak-e, illetve biztosíthatóak-e azok a körülmények az otthonunkban, amelyek mellett a robotporszívók hatékony segítséget tudnak nyújtani a lakás napi takarításában! Természetesen azoknál, akiknél minden adott vagy megvalósítható az eredményes működéshez, igazán érdemes megfontolni egy ilyen nagyszerű segítőeszköz használatát.

Mi mindent várhatunk a robotporszívótól?

A robotporszívó az elindítást vagy a beprogramozást követően önállóan, mindenféle beavatkozás nélkül kitakarítja otthonunkat. Képes a beépített szenzoroknak köszönhetően elkerülni a bútorokkal való ütközést, s még a lépcsőn sem esik le ugyanezen technológiának köszönhetően. 

A legkiválóbb készülékek, amilyen az Alpha K197-es modell is az Alphafüles webáruházában, még felmosófunkcióval is rendelkeznek, így még hatékonyabban szedik össze a legapróbb szennyeződéseket és porszemcséket is, tisztán ragyogó padlót hagyva maguk után. 

A robotporszívó alkalmas gyakorlatilag bármilyen padlófelület tisztítására, ugyanakkor a feltörlőfunkció értelemszerűen nem használható a szőnyegeken, ilyenkor az ehhez szükséges mopot érdemes eltávolítani a szerkezetről.

Milyen kényelmet biztosítanak a robotporszívók?

Egyrészt rengeteg időt és energiát megtakarítanak nekünk, másrészt pedig ezekkel a háztartási robotokkal könnyen és egyszerűen megvalósítható a mindennapi takarítás. Ha éppen nyaralni megy a család, a készülék közben is képes hatékonyan tisztává varázsolni otthonunkat, így hazaérve is tisztaság fogad majd minket.

Azokban a családokban, ahol kisebb állatok is vannak, különösen nagy hasznát vehetjük, mivel az elhullott szőrszálakat is ügyesen összegyűjti a robotporszívó.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek