Rügyfakadás - Tavasz a Pandoránál

iho   ·   2021.04.03. 12:00

A tavasz mindig az újjászületés ígéretét hordozza. Sokaknak ez a kedvenc évszaka, hiszen jó esetben az időjárás derülésével a hangulatunk is jobbá válik. A tavaszhoz számos képzet társul: kellemes, melengető napfény, üde zöld színek, nyíló virágok, friss szellő, madárcsicsergés - és még sorolhatnánk.

A Pandora gondoskodik arról, hogy a ragyogás is ezen emóciók közé tartozzon. A tavaszi kollekciót mindig nagy várakozás előzi meg.

Idén sem volt ez másként. Az ékszermárka most a virágok sokszínűségét, a szabadidő és a hobbi, valamint a házi kedvencekhez való ragaszkodás jelképeit hozta el. 2020 és 2021 megmutatta, hogy minden apró szépségre rá kell csodálkozni, hiszen az élet mulandó. Egy szép virág, egy aranyos társállat vagy a minőségi időtöltés segít a túlélésben. 

Pandora kertje

A természet motívumai többször visszatérnek a márka életében. Talán a folyamatos megújulás legjobb szinonimája maga a természet, ezért jó alap minden kollekcióhoz. Más természeti szépséget ad a tél és a téli ünnepek, mást a buja nyár, az elmúlást mutató, mégis színes ősz, illetve a vidám, újjáéledő tavasz. Most itt tartunk: nyílnak a virágok, a még barnás, halott földből törnek elő a színes szirmok. 

A Pandora tavaszi kollekciójának ikonikus darabja a lila százszorszép lett. Ez az apró virág önmagában gyönyörködtet, hiszen szabályos formája a tökéletességet szimbolizálja, színei sokfélék, kivétel nélkül vidámságot hoz életünkbe. A lila charm színátmenetes szirmain megcsillan a fény, üde, vidám hatást kelt. Az ugyanilyen függő charm közepét egy cirkónia díszíti, amely ragyog, ha rásüt a nap. Érkezett egy áttört charm is, amelyen három lila virág díszeleg. 

Ezek a charmok egyedivé teszik a Pandora karkötőket. Egy visszafogott irodai viselethez felvéve máris vidámságot csempészhetünk a legszigorúbb környezetbe. Vagy egy könnyed ruhához párosítva azonnal romantikus hangulatban találhatjuk magunkat.

Szőrös gyerekek

Sokaknak van otthon macskájuk vagy kutyájuk, akik igazi társállatok. Nem csak megtűrt jószágok, hanem valódi kedvencek. Az ilyen gazdik nagy örömére most Pandora is felkarolta a témát. A két részből álló függők egyikén mancs van, míg a másik cicafejet formáz. Aki napközben is szívesen gondol a háziállatára, kötelező beszereznie valamelyiket (vagy mindkettőt). 

Egy kis állat hosszú éveken át tartó felelősség. A felelős gazdák mindent elkövetnek, hogy kedvenceiknek minél szebb legyen az élete, amit ezek az állatok feltétlen szeretettel hálálnak meg. A hozzájuk társítható pozitív érzések a charmokkal mindig veled lehetnek.

Minőségi énidő

A minőségi időtöltés szerepe is felértékelődött. A tavaszi kollekció kiemelkedő darabja a festőpaletta, gyönyörű színű cirkóniakövekkel és két ecsettel.

A színpad, színház, a kulturális élet fellegvára egy ideje megszűnt létezni, így a drámát és komédiát jelképező álarcok charmba foglalása csodálatos tiszteletadás ennek a műfajnak. Ha rajongó vagy, vagy éppen erre tetted fel az életed, kötelező darab lesz nálad.

És ha eltévednél, keresd az álomfogót, amely az Uniceffel karöltve született, hogy sose felejtsd el, hová tartasz. Pandora, 2021 tavasz. Ez az év már a miénk lesz!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek