Schoeller Allibert IBC tartályok: Az ömlesztett anyagok kezelésének csúcspontja

iho   ·   2024.01.09. 08:50
00_ibctartaly

Az ömlesztett anyagmozgatás világában a hatékonyság és a megbízhatóság a legfontosabb. A Schoeller Allibert ennek a középpontjában áll innovatív Intermediate Bulk Container (IBC) termékcsaládjával. Ezeket a robusztus konténereket úgy tervezték, hogy megfeleljenek az iparágak változatos igényeinek, kezdve a vegyipartól az italgyártáson át egészen az élelmiszeriparig és mezőgazdaságig.

Élvonalbeli tervezés

Minden Schoeller Allibert IBC tartály precíz gyártási folyamatokon keresztül születik meg, a legmodernebb technológiákat alkalmazva a tartósság és a teljesítmény biztosítása érdekében. A konténerek moduláris felépítésűek, lehetővé téve a különféle gyártási és logisztikai folyamatokba történő könnyű integrálást. Ez a rugalmasság ideálissá teszi őket arra, hogy zökkenőmentes megoldást biztosítsanak a különféle ömlesztett anyagok tárolására és szállítására.

Fenntartható megoldások

A Schoeller elkötelezett a fenntarthatóság mellett és ez a szellemiség tükröződik IBC konténer termékeiben is. A tartályok újrafelhasználhatók, csökkentve ezzel az egyszer használatos csomagolásokkal járó környezetterhelést, igazodva ezzel a környezetbarátabb gyakorlatok felé irányuló globális törekvésekhez. Ezenkívül a vállalat tartós, minőségi anyagokat – például HDPE műanyagot – alkalmaz a gyártási folyamatok során, amelyeknek köszönhetően azok akár több, mint 10 éven keresztül megbízhatóan képesek szolgálni tulajdonosukat.

Sokoldalú tartályok

A Schoeller Allibert IBC tartályok egyik kiemelkedő tulajdonsága a sokoldalúságuk. Legyen szó folyékony vegyszerekről, szemcsés anyagokról vagy porokról, ezek a konténerek biztonságos és hatékony megoldást kínálnak. A termékcsalád számos méretvariációt és konfigurációt tartalmaz az egyes anyagok befogadására, így a szigorú kezelési követelményekkel rendelkező iparágak számára ideális választás a különféle anyagok szállításához/tárolásához.

Felhasználóbarát innováció

A cég mindent megtesz annak érdekében, hogy felhasználóbarát csomagolásokat biztosítson partnerei számára. Számos Schoeller IBC tartály olyan extra funkciókkal rendelkezik, amelyek leegyszerűsítik a kezelési, be- és kirakodási folyamatokat, miközben optimalizálják az ellátási lánc részegységeit. Ez nemcsak a logisztikai vállalkozások működési hatékonyságát és gazdaságosságát növeli, hanem hozzájárul az anyagmozgatási feladatokat végző személyzet számára a biztonságosabb munkakörnyezethez is.

A Schoeller Allibert IBC termékpaletta a hivatalos weboldalukon is megtekinthető részletesen: a Combo Excelsior konténerektől a Combo Life vagy Combo Fructus tárolókig minden termékük a cég minőség és innováció iránti elkötelezettségét bizonyítja.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek