Szabadtéri rendezvényen használjon kültéri roll-up-ot!

iho   ·   2022.04.06. 12:00

Szabadtéri megjelenés esetén számolni kell az időjárás szeszélyeivel, így olyan kültéri roll-up-okra, kültéri reklámeszközökre van szükség, amelyek szél és eső alkalmával is stabilak és ellenállóak, így biztosítani tudják elsődleges funkciójukat, a tájékoztatást, figyelemfelkeltést.

A különféle rendezvényeken, eseményeken, kiállításokon való megjelenések klasszikus reklámeszköze a roll-up, amely felhasználóbarát mivoltának köszönheti népszerűségét. Bel- és kültéri változatai léteznek a felhasználás helyszínétől függően, különféle méretekben.

Roll-up banner, a kézenfekvő megoldás

A roll-up bannerek közkedveltségét az adja, hogy egyszerre gazdaságos, ugyanakkor magas minőségű vizuális megjelenést biztosítanak a különféle rendezvényeken, eseményeken megjelenő cégek számára, illetve saját üzletben, bemutatóteremben is a reklámanyagok elhelyezésére, bel- és kültéren egyaránt.

A Reklámeszköz.hu-nál kapható roll-up bannerek tulajdonképpen olyan háttérfalak, amelyek talprésze a grafika tárolását szolgálja összegöngyölt állapotban. Nagy előnyük a könnyű hordozhatóság azáltal, hogy a nyomatok feltekerve helyezkednek el a roll-up testben, így szállítás közben a grafika nem sérül, és kis helyet foglal. A szerkezeteket hordtáskában lehet szállítani, amelyek könnyű ki- és bepakolást tesznek lehetővé az állvány és a hozzátartozó lábak, kiegészítők számára. 

Mit tud egy kültéri roll-up banner?

Amennyiben szabadtéri rendezvényre, üzlet előtti felállításhoz keres könnyen használható reklámeszközt, a kültéri roll-up-ok lesznek az Ön társai üzenete megjelenítésében.

A kültéri eszközökkel szembeni legfőbb elvárás a biztonság, ezért ezek olyan szerkezettel, anyagokból készülnek, amelyek nem borulnak fel a legkisebb széllökés hatására. Egy nagyobb méretű reklámfelület szélben vitorlát képez, így megfelelő rögzítésre van szükség a stabilitás érdekében. Ennek megfelelően nagyobb méretű, nagyobb súlyú talppal vagy letűzőkaróval felszereltek. Hogy melyiket választja, az függ a megjelenési helyszín felületétől.

A kültéri roll-up bannerek reklámfelülete kisebb, mint a beltéri állványoké, mivel szélben nem lenne szerencsés egy nagyobb felület. Cserébe viszont a kültéri roll-up-ok kétoldalas szerkezetűek, így Önnek két, egymástól függetlenül használható felület áll rendelkezésére reklámüzenete láttatására.

A kültéri roll-up-hoz használt nyomat fényzáró, UV- és vízálló felületű anyagra készül, így ellenáll az időjárás viszontagságainak. 

Dizájn és praktikum 

A korróziónak ellenálló, alumíniumból készült kültéri roll-up szerkezetek ellenállóak, mégis esztétikusak, és tökéletesen alkalmasak a kültéri viszonyokhoz. Az alacsonyabb súlypont és a nehezebb szerkezet, valamint a nagyobb lábak és a cövekelő karók, továbbá a hátsó tartórúd kellő stabilitást biztosít a szerkezetnek.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek