Szeretsz fotózni, és szintet lépnél?

iho   ·   2022.08.02. 12:00

Míg száz évvel ezelőtt csak a tehetősebb réteg engedhette meg magának, hogy fényképet készíttessen a családjáról, az előző évezred vége felé már eljutottunk oda, hogy már akadt jó pár család, akiknek saját fényképezőgépük lett. Most pedig már ott tartunk a harmadik évezred hajnalán, hogy a lakosság java részének a zsebében ott lapul az okostelefon, benne az előlapi és a hátlapi kamerával. 

Így aztán fotók tömkelegét lövöldözzük, minden eseményt, minden érdekességet és minden banális dolgot megörökítünk. Ezzel talán azt hihetnénk, hogy a fotók értéke devalválódott, de nem. Fényképeket nézegetni még mindig klassz dolog, fotókat készíteni pedig menő, profi fotókat készíteni meg… nos, hát az ritka.

Épp ezért, ha egy kis affinitást is érzel magadban, és szeretnél jobb képeket készíteni, akkor végezd el a The Bright Academy fotós tanfolyamát!

Miért érdemes belevágni a fotós tanfolyamba?

Ahhoz, hogy valaki sikeres fotós legyen, emlékezetes fényképeket kell tudni készíteni. Ennek az egyik feltétele az, hogy meglegyen a “szeme” a fotósnak, hogy észrevegye és meglássa a nagyszerű momentumokat, hogy jókor legyen jó helyen, és ezt realizálja is.

De ez még mind nem elég, mert hát hiába látsz meg valamit, ha nincs hozzá géped, vagy ha van, de fogalmad sincs, hogyan kezeld és hogyan hozd ki belőle a maximumot.

Szóval ha van már géped, vagy ha még nincs is, mindenképpen javasolt, hogy elmélyedj egy kicsit a fotózás rejtelmeiben, már ha szeretsz fotózni természetesen. De szinte biztosak vagyunk abban, hogy élvezettel kattintgatod a fotómasinát, hiszen ha nem így lenne, nem olvasnád ezt a cikket, és nem fontolgatnád azt, hogy belevágj az online fotós képzésbe!

Mit fogsz tanulni a képzésen?

Biztosan érdekel, hogy mit tud nyújtani egy ilyen képzés a számodra, ezért röviden összefoglaljuk. Az online fotós tanfolyam keretén belül tanulni fogsz a következőkről:

  • Megalapozod a tudásod a fény, a látás és a napfény működésének megismerésével, valamint a képalkotás folyamatával.
  • Megismerkedsz a digitális fényképezőgéppel, méghozzá igen alaposan.
  • Kiemelt hangsúlyt kap majd a különféle objektívek használata.
  • Sőt még azt is meg fogod tanulni, hogyan állítsd be a gépedet manuálisan.
  • Nem maradsz természetesen világítástechnikai tudás nélkül, hiszen egy stúdiófotózáson hatalmas szerepe van a fénynek.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor most már nincs más hátra, minthogy továbblépj az álmodozás szintjéről, és beiratkozz a The Bright Academy fotós tanfolyamára!

El tudod képzelni, hogy fotózással keresd a kenyered?

Ha szeretsz fotózni, akkor nyilván felmerült benned, hogy milyen jó lenne, ha hivatásszerűen lőhetnéd a képeket. A jó hír, hogy a fotós képzés befejező moduljai abban nyújtanak majd számodra segítséget, hogyan indulj el ezen az úton, és hogyan legyen belőled szabadúszó fotós!

Mind a jogi, mind az adózási, mind pedig a marketinges hátteret megadja a kurzus a számodra, így ha alaposan átrágod magad a tananyagon, mire a végére érsz, már tudni fogod, hogyan váltsd a tudásodat pénzre! 

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek