Téged is megidéz a Távol-Kelet?

iho   ·   2024.01.16. 12:00

Bár a legtöbb európai embertől távol állnak a keleti stílusok, akinek viszont bejönnek, azok igazán lelkes hívei szinte mindennek, ami távol-keleti.

Viszonylag kevés olyan otthon létezik idehaza, ahova belépve megcsapna minket a japán lakberendezés szele, és valljuk be őszintén, a lakberendezési áruházak sem hemzsegnek a japán lakásdekorációktól, tapétáktól vagy épp lakástextilektől. Így aztán, ha valaki egy kicsit is keleties otthont szeretne magának varázsolni, annak bizony önmagára kell hagyatkoznia. Vagyis kellett – egészen eddig.

Valami japán, valami letisztult

A Wallmaxx Tapéta Webáruház japán tapétakülönlegességeivel ugyanis most igazán egyedi és újszerű enteriőrt hozhatsz létre az otthonodban. Mivel a tapéták megálmodói arra törekedtek, hogy az európai otthonokban is megállja a helyét minden egyes változat, ezért Japánra csupán a minták emlékeztetnek, a stílust átváltották a letisztult, természetközeli skandinávra.

Ennek az érdekes kombinációnak köszönhetően bármilyen panellakás nagyszobájában elfér egy-egy ilyen tapéta anélkül, hogy túl sok, túl kihívó vagy épp nem odaillő lenne.

A klasszikus látványt ellensúlyozzák a rendkívüli minták: a hatalmas levelek vagy a daru többek között. Ám ezeket a megjelenített motívumokat is sikerült olyan ízlésesen kivitelezni, hogy sem hivalkodónak, sem giccsesnek nem mondható. 

Talán nehéz ezt első blikkre elképzelni, éppen ezért arra bátorítunk, hogy látogass el a fentebb említett webáruházba, és kattints a Marburg Kumano kollekcióra, és ott látni fogod te is a saját szemeddel azt, amiről az imént még csak olvastál.

Válassz a tapéták közül!

Bár leírni jóval nehezebb, mi azért mégis teszünk egy próbát azzal, hogy megmutatjuk, milyen csodákat találsz ebben a japán-skandináv mixben!

  • Találsz 3D-s dombornyomott változatokat, amelyek szinte mindennel kombinálhatóak.
  • A sziklaszerű minta vagy az egymást takaró hatalmas levelek a természetet viszik be az otthonodba.
  • A japán szövethajtogási technika is természetesen helyet kapott, így ilyen mintázatú tapétát is vásárolhatsz.
  • Japánban a hosszú és teljes élet szimbóluma a daru, így ha ez megjelenik a tapétán is, az csak jót jelenthet!

Merj újat kipróbálni!

A legtöbben ott bukják el az egész lakberendezést, hogy bár érzik, ezúttal mást szeretnének, mégis képtelenek megtenni a végső lépéseket. Többek között azért, mert nem merik elhagyni a megszokott módokat, a bevett stílusokat, hiszen minden, ami eltér, ami kitűnik, az valahol ezeknek a sémáknak mond ellent.

Ugyanakkor mi mégis arra bátorítunk mindenkit, akihez egy kicsit is közel áll Japán, hogy nézze át tüzetesen a Wallmaxx Tapéta Webáruház Kumano névre hallgató kollekcióját, és biztosan találni fog olyan kedvére való darabot, amely az otthonába is kényelmesen beilleszthető lesz! Merj újítani, garantáltan nem fogod megbánni!

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek