Tizennyolc éven aluliaknak a rendezvény ingyenes!

iho   ·   2019.05.07. 17:59

A kiállítás szervezői szerint a mai gyerekek már a digitális világba születnek. Ami nekünk újdonság, az nekik az életterük. Ebből a felismerésből kiindulva a II. Interaktív Vasútmodell Kiállítás terepasztalai zömmel digitális rendszerűek lesznek, és ki lehet majd próbálni a vezérléseket tablet, telefon segítségével is. Mivel gyerekbarát rendezvényről van szó, az asztalok rendhagyó módon nem a megszokott 1–1,2 méter magasságú, hanem kisebb, hatvan–nyolcvan centis lábakat kapnak, vagyis a fő célközönség szabadabb látóteret élvezhet!

A legfontosabb, hogy a 18 éven aluliaknak a rendezvény ingyenesen lesz látogatható! A felnőttek pedig mindössze 500 forintért válthatnak belépőt a rendezvényre.

A szervezők tehát szeretettel várják a fiatal (gyerek) és „régebb óta fiatal” (felnőtt) látogatókat május 10-től 12-ig (péntektől vasárnapig) 9.00–17.00 között az FMH-ba (1119 Budapest, Fehérvári út 47.).

Mindenki hozzon magával még egy gyereket! A kiállítás híre pedig megosztható a facebookon.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Székely gyors zarándokvonat, 2008 – V. rész: magányosan reszket az ártatlan Diesel

T. Hámori Ferenc   ·   2023.05.29. 09:00

Másfél évtizeddel ezelőtt, 2008 pünkösdjén, május kilencedikén indult első útjára hosszú évtizedek elteltével az úttörő nappali személyvonat Erdélybe: a Székely gyors. Az évforduló alkalmából a még abban az évben az Indóház Kiadó gondozásában megjelent míves album szövegével idézzük meg az egyszeri és megismételhetetlent.