Törölközőszett és a többi szükséges kiegészítő

iho   ·   2022.07.05. 12:00

Az ovis gyerekek már nem biztos, hogy a szülő által reggel kikészített ruhát szeretnék felvenni, és ez igaz az összes többi kiegészítőre is, ami körülveszi a gyereket otthon és az oviban. Az ágyneműhuzat, a törölköző, az ovis zsák és a tornazsák mintájának kiválasztását legjobb, hogy ha együtt teszitek meg, így biztos, hogy olyat vásárolsz, ami a gyermekednek tetszik. A gyerekek szeretik magukat körülvenni olyan holmikkal, ami a kedvenc színben pompáznak vagy a kedvenc mesehősük virít rajtuk.

Törölközőszett ovisoknak

Amikor megkezdi az óvodát a gyermek, az első pár hét a beszoktatásról fog szólni, hiszen minden újdonság lesz számára, a környezet, az óvónők, dadus, a kis óvodás társak, Természetes, hogy időbe telik, amíg megszokja az új környezetét. Meg tudod könnyíteni számára, az új helyzethez való alkalmazkodást úgy is, ha a kedvenc mesehőseivel díszített Eking törölközőszettet, ágyneműt visztek be az oviba, olyat, ami otthon is van, mert ez egyfajta biztonságérzetet fog jelenteni számára. 

Egy három éves kisgyermek számára nem könnyű az elválás reggel anyától, és nehéz alkalmazkodni az új óvodai környezethez, napirendhez, szabályokhoz is. Ha ugyanolyan mintájú textilek veszik körbe az oviban, mint otthon, hidd el sokkal zökkenőmentesebb lesz az első pár hét. A mosdóban sokkal könnyebben megtalálja majd a saját törölközőjét, fogmosópoharát, ha a kedvenc mesehőse mosolyog rá, akár Elza a Jégvarázsból, vagy Skye a Mancs Őrjáratból.

Amire minden ovisnak szükség lesz

A délutáni alváshoz vinni kell paplant, párnát, lepedőt, ovis derékaljat, ágyneműhuzatot. Bár ez intézménytől is függ, hogy hol mit kérnek. Bármit is kérjen az óvoda, válassz olyan ágyneműt, amiben szívesen fog aludni a gyermeked. Ha szereti a Verdák szereplőit, akkor biztos örömmel bújik ágyba ebéd után Villám McQueen társaságában. 

Ovis zsákot is be kell szerezni, amiben a váltóruhát lehet tárolni, legjobb, ha a kedvenc mesehőse díszíti és persze az óvodai jele, így könnyen fel fogja ismerni, hogy melyik az övé. A tisztasági csomagba szükség lesz egy kisméretű törölközőre, fogmosópohárra, fogkefére, fésűre, fogkrémre és van olyan ovi, ahova vinni kell papírzsebkendőt, WC papírt és szappant is. A legtöbb óvodába tornazsák is szükséges, amibe tornacipőt, pólót, rövidnadrágot kell tenni.

Érdemes szettben megvásárolni

Természetesen nem minden ovi egyforma, így eltérő, lehet, hogy mit szükséges vinni. De ami nélkülözhetetlen az az ovis ágynemű, amit érdemes szettben megvásárolni, ami tartalmazza a párnát, paplant és ágyneműhuzatot. Hozzá a gumis lepedő a praktikus, a vízhatlan lepedő főleg a kiscsoportban jó választás, amikor még előfordulhatnak kis balesetek alvás közben. A vízhatlan lepedő megakadályozza, hogy átázzon a derékalj. 

A kedvenc mesehős természetesen minden óvodai textilen ott lehet, a törölközőn, ágyneműn, ovis ruhazsákon, tornazsákon. Válasszátok ki együtt az Eking széles kínálatából, és boldogan megy oviba reggelente a kicsi, ha körbe veszik a kedvencei a holmijain!

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek