Ünnepi kisvasutazás Csömödéren

iho   ·   2016.06.22. 16:15
00kicsi

A szervező Zalaerdő Zrt. semmit sem bízott a véletlenre: a Déli pályaudvarról reggel 6.30-kor induló szombathely/zalaegerszegi gyorsvonathoz közvetlen csatlakozással (13 perces átszállási idő) indul különvonat a zalai megyeszékhelyről a kisvasúti ünnepségek központjába, Csömödérre. A rendezvényre utazók félárú menettérti jeggyel közlekedhetnek, a jegyet a Csömödéren bélyegzéssel kell érvényesíteni.

Az ünnepség 11 órakor kezdődik, majd délután egykor két különvonat is indul, Lentibe dízel, Kistolmácsra gőzvontatással. A kisvasút napján a nagykanizsai autóbusz nem Kistolmács faluközpontjából, hanem a kisvasúti állomásról indul, ezzel is plusz közlekedési lehetőséget nyújtva a visszautazásra. Nagykanizsáról a Balatonszentgyörgy felé 17 órakor induló vonattal, majd átszállással a Balaton Expresszel lehet Budapestre visszajutni.

A kisvasúti nap menetrendje a MÁV-Start honlapjáról tölthető le.

(fotó: MTI/Máthé Zoltán)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek