Valami különlegeset tanulnál?

iho   ·   2023.08.02. 12:00

Ha mindig is érdekeltek az emelőgépek, de inkább a szellemi, semmint a fizikai munkát preferálod, akkor is kiváló lehetőségek várnak rád. Ha esetleg nem vettek fel egyetemre, és a következő felvételiig sem tétlenkednél, akkor sem maradsz hoppon. Ha pedig már történetesen emelőgép kezelő vagy, de szintet lépnél, akkor is van egy jó ötletünk.

Ha a fentiek közül bármelyik is igaz rád, akkor mindenképpen olvasd el mai cikkünket!

Mit is csinál egy emelőgép ügyintéző?

Erre a kérdésre talán kevesen tudnak csípőből felelni, hiszen valóban nem mindennapi szakmáról van szó, ezért is van az, hogy a munkáltatók hiányszakmának tartják, vagyis kevés jelentkező közül tudnak válogatni. Éppen ezért az Alfakapos.hu emelőgép ügyintéző képzése után egészen biztosan fogsz találni magadnak munkalehetőséget.

Így ha eddig azzal küszködtél, hogy nem találsz magadnak megfelelő állást, vagy csak olyat, amiben nem érzed jól magad, esetleg meg sem voltál fizetve, akkor mindenképpen érdemes erre a rövid kurzusra beiratkozni.

A tanfolyam elvégzésével a te feladatod lesz meghatározni az emelőgépeket, valamint te fogod elemezni és értékelni őket emeléstechnológiai szempontokat figyelembe véve. A te felelősséged lesz a gépek általános állapotának a felmérése, és képes leszel majd egyszerűbb gépészeti számolásokat elvégezni, illetve kapcsolási rajzokat értelmezni és dokumentálni.

Láthatod hát, elég sokrétű a feladat, így semmiképpen sem fogsz unatkozni az újonnan választott szakmádban.

A távoktatás előnyei sem maradnak el…

Aki próbált már korábban beiratkozni egy-egy tanfolyamra, az pontosan tudja, hogy mennyi akadályozó tényezőt kellett leküzdeni. Egyrészt olyan tanfolyamot kellett találni, ami helyben van, vagy legalábbis közel. Aztán stimmelnie kellett az időpontnak, és ha szerencsés volt az illető még jutott is neki hely az adott kurzuson. Aztán mehetett az egyeztetés a főnökkel, a családdal, és persze akkor még az otthoni felkészülésről szó sem esett.

Szerencsére az új évezred beköszöntével ezeknek a problémáknak búcsút inthetsz, hiszen a fent említett képzést is távoktatásban szervezi az Alfakapos.hu. Így az otthonod kényelméből, utazás és annak felmerülő költségei nélkül fogsz tudni új szakmát szerezni.

Így aztán senki sem marad ki a képzésekből, bárki számára nyitott a lehetőség, hogy pályát módosítson, karriert váltson!

Nincs szükség előképzettségre sem!

Fontos információ, hogy semmilyen előképzettség nem szükséges, így csupán az érettségi bizonyítványodra, valamint az egészségügyi alkalmasságot igazoló papírra lesz majd szükséged ahhoz, hogy megkezdhesd a képzést.

Végezetül fontos az időfaktor is, ugyanis az emelőgép ügyintéző képzést akár három hónap leforgása alatt el tudod sajátítani, vagyis ha ősszel elkezded a tanfolyamot, januárban máris kereshetsz magadnak egy új munkát. Ez pedig, ahogy a cikk elején is utaltunk rá, ezzel a végzettséggel gyerekjáték lesz!

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek