Válassz biztonságos megoldást a gördülékeny pénzügyi folyamatokhoz!

iho   ·   2023.02.02. 12:00

Vállalkozóként már bizonyára te is tapasztaltad, hogy egy bizonytalanul működő bankkártya-elfogadási rendszer megnehezíti a mindennapi pénzügyi folyamatokat. A vásárlók elégedetlenek lesznek, ha nem tudnak bankkártyával fizetni az üzletedben, ami hosszú távon a forgalom csökkenését okozhatja.

Ahhoz, hogy a vállalkozásod számára optimális bankkártya-elfogadási rendszert találj, olyan partnert kell keresned, aki a céged egyedi igényeit figyelembe véve alakítja ki a szolgáltatást. Ebből a szempontból is előnyös a BizPay szolgáltatásait választanod, akár egy kis üzlet, akár egy bolthálózat, akár egy webáruház számára szeretnéd megtalálni a megfelelő megoldást. A 2009 óta működő, BizPay néven ismert, BizWorks Kft. a Wordline Financial Service hivatalos minősített partnere, ami nagy fokú garanciát jelent a pénzügyi biztonság tekintetében. 

Hogyan lehetsz te is a BizPay partnere?

Ha még nem megoldott a vállalkozásodnál a bankkártya-elfogadás, vagy már rendelkezel szolgáltatóval, de nem vagy elégedett, érdemes felkeresned a cég ügyfélszolgálatát. Könnyen elképzelhető, hogy kapsz egy sokkal kedvezőbb ajánlatot megbízhatóbb terminálokkal vagy hatékonyabb megoldásokkal.

Az üzleti partnerré válás lépései:

  1. A BizPay honlapján egy kapcsolati űrlap segítségével egyszerűen és gyorsan fel tudod venni a kapcsolatot a cég szakembereivel.
  2. A cég munkatársa telefonon megkeres, hogy pontosítsátok a vállalkozásodra jellemző egyedi igényeket a szükséges szolgáltatásokkal kapcsolatban. 
  3. A megbeszélt igények alapján elkészítik és megküldik számodra az egyedi ajánlatot.
  4. Az ajánlatot elfogadva, a küldött szerződéses nyomtatványokat ki kell töltened és aláírva vissza kell küldened.
  5. A nyomtatványok visszaérkezése után hamarosan igénybe is veheted a szerződésben meghatározott szolgáltatásokat.

Milyen szolgáltatásokat kínál a cég?

  • Ha asztali terminálra van szükséged, választhatod a BizPay által kínált asztali (LAN-on) terminált, amely az összes ismert kártyatársaság kártyáját elfogadja, valamint a SZÉP Kártyát is kezelni tudja.
  • Ha mobil terminállal szeretnéd megoldani a bankkártya-elfogadást, erre is van lehetőség. Ebben az esetben bárhol használhatod a terminált, hiszen nincs helyhez kötve a működése.
  • Ha webáruházadnak akarsz online fizetési megoldást, az E-commerce szolgáltatást vedd igénybe. Ennek előnye, hogy 80 ismert webshophoz integrálható, az egyedi fejlesztésű webáruházak esetében pedig JSON API-n keresztül oldják meg az integrációt.
  • A Soft POS terminál pedig könnyen telepíthető és felhasználóbarát alkalmazással rendelkezik, ami integrálható más rendszerekkel. 

Amennyiben bővebb információra van szükséged az egyes szolgáltatásokkal kapcsolatban, kérdéseiddel fordulj nyugodtan a cég szakembereihez. 

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek