Van már pihenőszéked?

iho   ·   2020.11.02. 12:00

Belegondoltál már, milyen lehet az élet egy babának, ha pihenőszékbe ültetik? Az egyre népszerűbb Baby Lion online áruházában az egyik legkeresettebb termékkategóriába a babáknak szánt pihenőszékek tartoznak. Véletlen lenne? Nyilván nem! Ha nekünk lett volna ilyen idős korunkban egy, vajon mit mondanánk róla? Hogy igazán remek találmány ez a kényelmes szék, amiben nem csak pihenni, hintázni, hanem játszani is biztonságosan lehet? Ahová a szülők akkor is berakhatnak minket, ha a házimunkával szöszmötölnek?

 

Egy pihenőszék számtalan helyzetben segíthet a mindennapokban a leterhelt szülőknek. Lehet a pihenőszékben nasizni, ismerkedni tárgyakkal, játékokkal, és persze a puha székben pihenhetnek is a növésben megfáradt babák.

Praktikus pihenőszékek babáknak

A szerkezetek átmenetet képeznek a fekvőből az ülő pozícióba. A kisbabát nem kell egész nap a szobájában hagyni, hanem akár újszülöttkortól magunkkal vihetjük a lakás különböző pontjaira vagy épp a kertbe, ahol az időt nézelődéssel töltheti, míg mi az ebédet főzzük, vagy másik gyermekünket szórakoztatjuk.

A pihenőszék több különböző kivitelben kapható. Egyes fajtái fel vannak szerelve az állványzatról lógó interaktív játékokkal, amik változatos hanghatásokkal szórakoztatják a kicsit. Ha LED panel is a szék része, akkor a hangok mellé izgalmas fényjáték is társul. A puha párnázott ülőrészben a kicsi kortól és napszaktól függően kényelmesen feküdhet vagy ülhet, közben szemmel tarthatja a család többi tagját, míg a mindennapi teendőiket végzik. Ez a napi rutin kialakításában nagy segítség lehet.

Az egyszerűbb pihenőszék alumíniumváza döntött szék, de léteznek elektronikával bővített pihenőszékek is, amikben rezgő automatika került elhelyezésre. Mindkettő arra alkalmas, amire vásároljuk. Ha kényelmi okból nem tartunk igényt az önálló mozgatásra, akkor a hagyományos kivitel is beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Többfunkciós pihenőszékek

A székek elsődleges funkciója a pihentetés. A extrákkal felszerelt szék többféle rezgőmozgással segíti a babák ellazulását. Működés közben nagyon halk, sem a pihenést, sem a környezetet nem zavarja. A puhán párnázott ülőrész és fejtámla rengeteg helyet biztosít, ahol a babáknak van elegendő helyük fészkelődni és játszani. A biztonsági övek gondoskodnak arról, hogy a babák ne tudjanak kárt tenni magukban. Az ülőrész minőségi textillel van bevonva, amely jól bírja a rendszeres mosást. Anyaga szellős, így minden évszakban kellemes hőérzetet nyújt.

Szükség esetén a könnyű szék egy mozdulattal kicsire összecsukható, és ugyanilyen könnyen szét is nyitható. Elemmel vagy hálózati áramforrásról is működtethető ez a sokoldalú eszköz, mely a Baby Lion áruházban kedvezményes áron vásárolható meg. Keressétek meg Ti is a babátoknak leginkább megfelelő pihentető eszközt, hogy mire a csemeték megtanulnak beszélni, legyen miről beszélgetniük, ha találkoznak.

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek