Vezeték nélküli tisztítás a kertben

iho   ·   2022.07.07. 12:00

Legyen szó akár a kerti székek letisztításáról egy sütögetés előtt, esetleg a biciklik vagy a kuka mosásáról, számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Ezek közül a legtöbbhöz szükség van egy slagra, szivacsra és némi fáradságos munkára. Ha ezeket szeretnénk megspórolni, akkor érdemes megfontolni egy kézi mosópisztoly beszerzését.

Egyszerű tisztítás

A kézi mosópisztolyokat meglehetősen könnyű beüzemelni, különösen a vezeték nélküli, akkumulátoros verziókat, amelyek még nagyobb mobilitást tesznek lehetővé. Egy ilyen kerti eszköz segítségével a kerti bútorok, felületek, valamint a különböző használati tárgyak tisztítása könnyen és kényelmesen kivitelezhető. A Kärcher Center Marclean kézi mosópisztoly választékában a vezeték nélküli verziók találhatóak meg. Ezekkel olyan helyeken is egyszerűen lehet kihasználni a tisztító funkciót, ahova vezetékes társaival csak nagyon nehezen lehetne elérni.

A kompakt kialakításából adódóan olyan területeken is könnyen lehet alkalmazni, ahova egyrészt egy nagyobb méretű gép nem férne be, másrészt gazdaságtalan is lenne azt alkalmazni.

A kézi mosópisztolyok előnyei

Ezeknek az eszközöknek a legszembetűnőbb előnyük, hogy mennyire könnyen mozgathatóak. Alacsony súlyuknak köszönhetően egy nagy kert esetében sem jelent gondot a kézzel történő szállításuk. A beépített, nagy teljesítményű akkumulátor segítségével pedig az elektromos csatlakozásoktól távol is gond nélkül tudjuk őket használni.

A Kärcher Center Marclean által forgalmazott KHB 6 kézi mosópisztolyok is jó példák az előbb leírtakra. Hiszen súlyuk meglehetősen könnyű, mindössze 2,46 kg. Arról pedig, hogy mindig kényelmesen és gyorsan meg tudjuk tisztítani különböző tárgyainkat, egy hosszú élettartamú és nagy teljesítményű Lítium-ion akkumulátor gondoskodik ezen eszközök esetében.

A kézi mosópisztolyok hatalmas előnye, hogy nemcsak hálózati víz segítségével üzemeltethetőek, hanem egy felszívótömlő segítségével akármilyen vízvételi helyről fel tudjuk venni a használathoz szükséges vizet.

Hol alkalmazható?

A kiegészítők között megtalálható olyan fúvóka, amely segítségével a vízsugár kíméletes, lapos sugárrá alakítható. Ennek segítségével a földes, homokos gyerekjátékok, kerti bútorok és kerítések megtisztítása válik lehetővé. A rotorfúvóka a makacsabb szennyeződések eltávolításánál vethető be, a használata segítségével egy földes, poros virágedény pillanatok alatt tisztává varázsolható. De ugyanolyan gyorsan és könnyedén meg lehet vele tisztítani mostoha körülmények közt használt biciklinket is. 

A kézi mosópisztolyok a kisebb kerti eszközök, tárgyak, valamint gyerekjátékok tisztításának a legegyszerűbb és legkényelmesebb módját teszik lehetővé. Mindeközben könnyen hordozhatóak is, illetve az sem probléma, ha nem áll rendelkezésre hálózati víz.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek