Vidd el a plüss kedvenced, vonatozz ingyen!

iho/vasút   ·   2016.02.19. 11:02
plussplakat0

Február 21-én nem kell fizetniük az utazásért azoknak a gyerekeknek, akik plüssállatot visznek magukkal útitársnak. A menetjegy vásárlásakor jelezni kell, hogy ezt a kedvezményt kívánják igénybe venni, mert a plüssállattal utazó gyermeknek díjmentes regisztrációs jegyet kell váltani.

Játékot is hirdetnek a szervezők: keresik a nap legnagyobb plüss utasát. A végállomásokon elhelyezett mérőfalak mellett fényképet lehet készíteni a kedvencről, a legnagyobb plüssállattal érkező család jutalomban részesül.

A játék és a rendezvény további részleteiről a Gyermekvasút honlapján található információ.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Van benne ráció

iho/vasút   ·   2020.11.28. 15:35

Hatékonyabbá és fenntarthatóbbá válik a menetrendváltástól a MÁV-Start járműgazdálkodása a 418 sorozatú dízelmozdonyok, illetve a dízel motorvonatok átcsoportosításával.