Visszafordult egy gép két részeg, verekedő nő miatt

MTI/iho   ·   2014.08.28. 08:49

A fedélzeten gyanúsan viselkedett két nő, akiket a rendőrség később őrizetbe is vett. A peeli regionális rendőrség tájékoztatása szerint a két nő ittas volt, és viselkedésével, illetve beszólásaival megzavarta a rendet, és aggodalmat keltett a többi utasban és a pilótában is. Janine Chapman, a Sunwing kanadai légitársaság marketingigazgatója elmondta, hogy a két rendbontó utas a repülő mellékhelyiségében jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, majd rágyújtott egy cigarettára, ami után riasztottak a füstérzékelők. A két nő ezután verekedni, majd fenyegetőzni kezdett.

A CBC kanadai közszolgálati televízió jelentése szerint a kubai turistaparadicsomba, Varaderóba tartó gépet vezető pilóta az Egyesült Államok felett kapcsolatba lépett a Észak-amerikai Légvédelmi Parancsnoksággal (NORAD), közölve vele, hogy a járat veszélyben van. A NORAD a figyelmeztetés után két F-18 típusú kanadai vadászgépet indított útjára, hogy kísérjék vissza Torontóba az utasszállítót. A gép biztonságosan földet ért.

A gyanús utasokat kihallgatta a rendőrség. A Sunwing honlapján közölte, hogy a turistákat szállító repülő később újra felszállt Torontóból és rendben megérkezett a kubai célállomásra.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek