Vonatok hétvégéje a Miniversumban

iho   ·   2016.09.14. 21:15
00kicsi

A Vonatok Hétvégéjén a kiálításra ellátogatók több érdekes programon vehetnek részt, és maguk az alkotók tartanak előadásokat a Miniversum építésének történetéről, a terepasztalépítés fortélyairól. A szeptember 17-18-ai hétvégén a legkisebb látogatókra is gondolnak: a papírból hajtogatott vonatoktól a saját készítésű vonatos kirakós gyártásáig sok érdekes program várja a vasúttal még épp hogy megfertőződött apróságokat. A nagyobbak a közel száz interaktív nyomógomb, irányítópanel vagy érintőképernyő segítségével akár maguk is irányíthatják a forgalmat.

A részletek a Miniversum honlapján olvashatók.

Látogatók a Miniversumban<br>A képre kattintva fotógaléria nyílik<br>(forrás: Miniversum)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Áprilistól augusztusig Fertő-táj vonatokat közlekedtet a GYSEV

GYSEV/iho   ·   2024.04.13. 12:00

A vasúttársaság Sopron és Nezsider között elsősorban turisztikai céllal indított járatainak az a célja, hogy környezetbarát vasúti közlekedéssel minél többen felkeressék az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit, látnivalóit.