WC-papír adagoló a higiénikus használatért

iho.hu   ·   2024.06.19. 10:00
t-depo.hu

A WC-papírokat általában tekercsekben vásárolhatjuk meg, de ma már hajtogatott kiszerelésben is elérhetők. Ezeknek a papíroknak a használata kényelmesebb és higiénikusabb, ha adagolókba helyezzük. 

A T-Depo széles WC-papír-adagoló kínálatában számtalan modellt találhatunk, amelyek ezeknek a követelményeknek tökéletesen megfelelnek. Sok esetben bosszankodással végzünk a toaletten, hiszen a tekercsekről a papír állandóan legurul, és nem is nagyon tudunk mit kezdeni a felesleggel, csak kidobjuk. 

Milyen előnyöket kínál egy efféle adagoló?

  • Javítja az esztétikai megjelenést, hiszen nem egy ódivatú termékről beszélünk. Ma már úgy kerülnek kialakításra, hogy bármilyen enteriőrbe tökéletesen illeszkednek. 
  • Segíthet abban, hogy ne pocsékoljuk a papírt, hiszen pontosan adagolja a szükséges mennyiséget. 
  • Cégek esetében költségmegtakarítást eredményezhet a hagyományos tárolókkal szemben, hiszen nem fog a papírokból annyi kárba menni.

Hogyan befolyásolhatja a takarítási munkálatokat?

Általában, ha belépünk egy mosdóba, és nincsenek kihelyezve adagolók, akkor a papírt a legtöbb esetben a földön szétszórva találjuk meg. Nagyon sok bosszúságtól és felesleges feladattól kímélhetjük meg magunkat, ha ezt a speciális terméket használjuk. Sokszor sajnos viccből szórják szét a papírokat, de ebben az esetben nem kell ezzel sem számolnunk. 

Csökkeni fog a vízhasználat, hiszen a korábban tonnaszám beletett papírok helyett, most csak a szükséges mennyiség leöblítésével kell majd megküzdeni. Elég lesz csupán egy öblítést alkalmazni, hiszen a kevesebb papír sokkal könnyebben le fog menni a WC-csészében. 

Hol érdemes adagolókat alkalmazni?

Mondhatjuk azt, hogy általában az intézmények, szervezetek használják, de a bevásárlóközpontok, hipermarketek is, azonban ne feledkezzünk meg az otthonokról sem. Ma már egyre többen szerzik be otthoni használatra is, főleg ott, ahol sok a kisgyerek. Ők bizony előszeretettel szórják szét a papírt játékos jelleggel. 

Milyen típusú adagolók kaphatók?

Általában a modellek külsőre nagyjából hasonlítanak, de anyagukban igen nagy eltérések tapasztalhatók. Választhatunk rozsdamentes, drágább vagy műanyag, olcsóbb változatot. A lényeg, hogy a belehelyezendő papírral kompatibilis legyen. A T-depo kínálatában szinte minden típus elérhető, így a többtekercses adagolók is. 

Mire figyeljünk oda a beszerzéskor?

Ha közületként vásárolunk, akkor olyan partnert keressünk, akitől mindent egy helyen be tudunk szerezni, hiszen az utánajárás is rengeteg időbe kerül. Egy helyen vásároljuk meg a WC-papírt és az adagolókat is. 

Magánszemélyként alaposan gondoljuk át, hogy pontosan mire van szükségünk, és azt a modellt válasszuk, ami a legmegfelelőbb számunkra. Nem érdemes két tekercses adagolót beszerezni, ha nem használjuk sokan, csak ketten. A kéttekercses adagolót inkább a nagyobb családok számára ajánlják, vagy a bevásárlóközpontoknak, moziknak, ahol sok ember fordul meg.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek