Weboldal, webáruház létrehozását tervezed, vagy a meglévőt tennéd eredményesebbé? Akkor itt a megoldás!

iho   ·   2024.04.07. 12:00
07

Akár weboldalt, webáruházat szeretnél, akár a már meglévőt szeretnéd felturbózni, nem árt, ha szakértő segítséget kérsz hozzá. Miért? Mert csak akkor lesz garantált a siker, ha minden egyes alapszabályt be tudsz tartani az online marketing terén.

Marketing ügynökség, ami gondosan válogatott megoldásokat ad

A Selector marketing ügynökség kombinálja mindazokat az új technológiákat, digitális marketing eszközöket, amelyekkel a lehető legnagyobb értéket hozza létre a számodra a weblap- vagy webáruház-készítés során. Számos szolgáltatást kínálnak annak érdekében, hogy mindenki elégedett legyen a végeredménnyel.

Például, ha már van weboldalad, akkor kérhetsz tőlük ajánlatot személyre szabott marketing auditra, amelynek során megkeresik azokat a ki nem használt lehetőségeket, amelyekkel fokozni lehet az oldalad teljesítményét. A teljesítmény növekedése több konverziót és magasabb bevételt hoz.

Bízd magad egy full-service digitális marketing ügynökségre

Egy marketing ügynökség az online marketing területén széles spektrumot ölel át. Például segít a marketing stratégiád megtervezésében, kivitelezésében, de éppúgy támogat a különböző közösségi platformok és a marketingeszközök együttes alkalmazásában is. 

A design miatt sem kell aggódnod, hiszen komplett vállalati arculatot, grafikai látványterveket tár eléd, életre keltve az elképzeléseidet. Megtervezik az új weboldaladat akár landing page-ről, microsite-ról vagy komplex vállalati honlapról, esetleg webáruházról van szó. Sőt! Aktívan részt tudnak venni a honlap tesztelésében, karbantartásában, keresőoptimalizálásában is.

Még a PPC kampányaidat is kezelik, ha kell

Az üzleti céljaidnak megfelelő PPC stratégiát is segítenek kialakítani, mérik a létrehozott kampányok teljesítményét, miközben folyamatosan optimalizálják azt annak érdekében, hogy a legtöbbet lehessen kihozni belőle. Megkeresik azokat a hirdetési platformokat is, amelyek a számodra a legjobbak lehetnek.

A közösségi média menedzsmentet is bátran a marketing ügynökségre bízhatod, ahogy a tartalomfejlesztésben is a segítségedre lesznek. Neked csak az ötleteidet, céljaidat kell megosztanod!

Milyen szolgáltatások közül választhatsz még?

Amennyiben szeretnél minél többet kihozni a weboldalad működéséből, kérhetsz segítséget például a webfejlesztésben, az UX kutatásban, lead generálásban is. A lead generálás főként a nagyobb értékű termékekhez és szolgáltatásokhoz kell, hiszen ezeknél annál jobb, minél több érdeklődőt tudsz bevonzani a honlapodra.

Kérhetsz még:

  • Keresőoptimalizálást (SEO), ami folyamatos és stabil felhasználószám növekedést eredményezhet
  • Konverzióoptimalizálást (CRO) 
  • Marketing automatizációt
  • Webanalitikát, hiszen ellenőrizni is kell az elért eredményeket annak érdekében, hogy ha kell, változtatni lehessen az irányvonalon

Weboldal, webáruház létrehozását tervezed, vagy a régit szeretnéd eredményesebbé tenni? Akkor bízd szakértőkre! 

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek