Wizz: százezer jegy ingyen az ukrán menekülteknek

iho/repülés   ·   2022.03.02. 09:10
DSC_0007cr

A 0 eurós jegyek az Ukrajnával határos országokból, a kedvezményes áruak Európán belül használhatók fel márciusban.

A Wizz Air bejelentette, hogy 100 000 ingyen jeggyel segíti az ukrán menekülteket, amelyeket az Ukrajnával szomszédos országokból (Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, Románia) induló kontinentális európai repülőjáratokon használhatnak fel. A légitársaság mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a menekülteket minél könnyebben elérni célállomásukat. Ennek érdekében a Wizz Air már szolgálatba állított több nagyobb repülőgépet és kiegészítő járatot az Ukrajnával határos országokban, hogy ezzel is támogassa a hazájukat elhagyni kényszerülők mozgását.

Felismerve, hogy Ukrajna lakosságának egy része már korábban elhagyta a régiót, a Wizz Air számukra 29.99 euró értékű díjkedvezményt kínál legtöbb európai járatára, míg az Egyesült Arab Emírségekbe, Izlandra és a Kanári-szigetekre szóló jegyekre 69.99 eurós kedvezményes díjszabást biztosít.

Azok az ukrán menekültek, akik repülőjegyet szeretnének foglalni, további információt a https://wizzair.com/#/rescue weboldalon találnak. A 100 000 ingyenes helyjegy, illetve a kedvezményes jegyárak egész márciusban elérhetőek lesznek. A sikeres foglaláshoz szükséges az ukrán útlevél vagy személyi igazolvány száma, és ezen iratokat a felszállás előtt minden esetben fel is kell mutatni.

A Wizz Air továbbra is arra kéri utasait, hogy rendszeresen ellenőrizzék a légitársaság honlapját a kedvezőbb árú jegyekért. A légitársaság minden Ukrajnából menekülő számára biztosítani kívánja az elérhető árú utazást, bárhol is tartózkodjanak ebben a krízishelyzetben.

Együttérzünk az ukrán néppel ebben a krízisben. Elkötelezetten támogatjuk az Ukrajnából menekülőket, hogy mielőbb biztonságos helyre jussanak, így 100 000 ingyenes helyjegyet biztosítunk számukra, amelyeket a hazájukkal szomszédos országokból induló járatokon használhatnak fel. Ezenkívül különlegesen kedvezményes díjszabást biztosítunk minden más járatunkon. Már eddig is nagyszerű humanitárius összefogást tapasztaltunk a kollégáink között, de mint vállalat is szeretnénk ebben az összefogásban részt vállalni. Biztonságos utazást szeretnénk nyújtani a menekülni kényszerülők számára.” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek