Nincs egy rongya a nyárra?

iho   ·   2016.07.18. 13:45
weebshop_2016_husvett0

Webáruházunkat föltöltöttük felnőtt és gyermek pólókkal, sapkákkal, bögrékkel, könyvekkel!

Hordhat a mellyén Nohabot, Szergejt, Gigantot, Gyíkot, Taurust vagy akár Bivalyt is, sőt Ikarus troliban is feszíthet! És a napszúrás elleni védekezés is meg van oldva: nohabos, szergejes sapkáink a garancia arra, hogy a legnagyobb hőségben sem szédül el a tűző napon.

Tudjuk, hogy kéne... Cselekedjen hát! A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Vörös Attila)

Azt is tudjuk, a folyadékbevitel borzasztó fontos. Ezt legkönnyebben és egyben leghatékonyabban a bögréinkből tudja megtenni! Villamosok, gőzösök, mozdonyok, sőt szerelvények várnak arra, hogy belőlük igyon! Az megvan egyébként, miért jó bögréből inni?

Mert bármit ihat belőle feltűnés nélkül! Ki mondta, hogy csak teát, vagy kávét lehet inni ezekből? Higgye el, pillanatok alatt megváltozik a sörözési szokása is, ha rendel mondjuk egy csörgős bögrét!

Ha ivott, fölöltözött, akkor művelődjön, ismeretterjesszen! Ezekre a tevékenységekre kiválóan alkalmasak könyveink: mindegy, hogy a Ganz vasúti járművek második kötetével, Vörös Attila fotóriporter kollégánk Sínek java című albumával, vagy a Volt egyszer egy vasút című könyvünkkel fekszik ki a vízpartra, vagy ül le a szálloda halljában. Pillanatok alatt irigyelni fogják!

Nézzen hát szét webáruházunkban, és vásároljon! Mindent! Várjuk rendelését!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek