2016 legfontosabb külföldi vonatos tartalma: „Cukik!”

Garai Szakács László   ·   2016.12.31. 21:00
pampuska0

Prágában dolgozó kollégánktól, Korcsmáros Gábortól jobbnál jobb cseh és szlovák tartalmakat kapunk hosszú évek óta. Gábor azonban nemcsak szikár, száraz – jó pár kommentelőnk kedvében járva – szakmai tartalmakról gondoskodik, a szerkesztőség vizuális kultúráját, és lelki üdvét is gondozza, lásd még rajta tartott ütőér, vagy mi...

Lényeg, még októberben küldte ezt a linket: a Railpage oldalról rendre veszünk át tartalmakat, ők is hozzák a mi írásainkat, rendszeres a kölcsönös fotócsere is. Ezúttal is erről van szó, ami a rendkívüliséget jelenti talán, hogy ezúttal egy teljes galériát veszünk át – úgy gondolom, érthető okokból.

A képre kattintva galéria nyílik (fotók: railpage)

Mielőtt a link kapcsán folytatott beszélgetéssel átadnám a szót magunknak, a szerkesztőség tagjainak, annyi befolyásoló megjegyzést tennék: bárcsak nálunk lennének ilyen bátor, vidám leänkak a vasúton és környékén!

És akkor most a beszélgetés, betűhűen, a résztvevők mellékesek:

– asszem tegnap este rossz linket küldtem...
illa: http://www.railpage.net/vypravkyne-railpage-net/
– ezt elrakom hétvégére
– ennyi pampuskaképű, vödörlábú nő eccerre nem sok? Egyébként kedvesek, helyesek, s, bár az én számból furán hat, a párom ilyetén helyzetekben előforduló szóhasználata után megkockáztatom: cukik :)
– legalább természetesek :)
– ez a legjobb szó rájuk :)

Az elrakásból végül nem hétvége, hanem jó pár héttel később szilveszter lett. És most kíváncsiak vagyunk az önök véleményére!

Értékelje szilveszteri galériánkat!
Már megint egy szakmaiatlan, bulvár írás. De hát mit is várjunk?!
Minden héten kérek legalább egy ilyet!
Eldurranok!
Csajos kontent kell, de legközelebb legyenek dögösebbek!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek