2022 a tízmillió raklap éve volt

iho   ·   2023.01.15. 15:00
00_palletways_raklap

Az Egyesült Királyságban, a Benelux államokban, Németországban, az Ibériai-félszigeten, Olaszországban és Magyarországon jelen lévő Palletways Csoport tavaly közel tízmillió raklapot szállított.

A hálózat további megerősítése, a működési hatékonyság és a magasabb szintű ügyfélkiszolgálás érdekében a cégcsoport tavaly huszonhét független fuvarozó céget fogadott a hálózatába az Egyesült Királyságban, Ibériában, Olaszországban és Németországban.

Luis Zubialde, a Palletways vezérigazgatója elmondta, hogy büszke a csoport 2022-es teljesítményére. „Biztatóak a volumeneink, különösen a számos külső tényező, köztük a Brexit és a sofőrhiány fényében. Ha előretekintünk az idei évre, a globális gazdasági bizonytalanság és a költségek emelkedésének kilátásai közepette, megnyugtató látni a csoport ellenálló képességét. A 2023 első negyedévére tervezett számos izgalmas fejlesztéssel, köztük az ibériai és olaszországi hálózatunk két új csomópontjának elindításával továbbra is arra összpontosítunk, hogy még jobb szolgáltatást nyújtsunk tagjainknak és ügyfeleiknek.”

Balatonyi Balázs, a Palletways magyarországi hálózatának értékesítési vezetője hozzátette: „Működésének ötödik évében járó hazai taghálózatunk 2022-ben kivételesen keményen dolgozott, hogy a kihívásokkal teli piacon helytálljon, miközben továbbra is kiváló szolgáltatást nyújtott. A gazdasági kilátások ellenére biztos vagyok benne, hogy a Palletways-hálózat a következő tizenkét hónapban is sikeresen veszi az akadályokat.”

Az Egyesült Királyságban 1994-ben alapított Palletways, amely az Imperial Group része a raklapos rakományok expressz kézbesítésére specializálódott. Ez Európa legnagyobb raklaphálózata, több raktárral és nagyobb volumennel rendelkezik, mint bármely más szállítmányozó, és naponta több mint 45 ezer raklapot kezel.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek