3 tipp, hogy mivel ajándékozz meg egy anime rajongót

iho   ·   2020.05.08. 10:20

(x)

A legtöbben úgy tartják, hogy ez leginkább a tinédzser fiúkat érdekli, és őket is csak rövid ideig, előbb-utóbb kinövik az anime-imádatot. Azonban ez téves elképzelés, hiszen az anime-ért rajongók között bőven akadnak lányok, és a rajongók jó része már rég kinőtt a tinédzserkorból.

Elméletileg azt lehet mondani, hogy könnyű helyzetben van az, aki anime rajongót akar megajándékozni, azonban a helyzet korántsem egyszerű, hiszen mit lehet venni annak, aki a japán mesékért rajong?

Fényképes póló anime rajongóknak

Ruhát venni általában nem jó ötlet, mivel a ruhaméretet ugyan viszonylag könnyű eltalálni, a másik személy stílusát és ízlését már kevésbé. Kivételt képeznek ez alól az olyan pólók, melyen az illető kedvencének fotója van, hiszen ezeket akkor is viselheti, ha anime találkozóra megy.

Japán feliratos kötény

Az anime rajongással többnyire kéz a kézben jár az ország, vagyis Japán iránti lelkesedés. Ezt a lelkesedést hiba lenne nem kihasználni, és valami olyannal megajándékozni, amin visszaköszön ez a rajongás.

Például egy japán karakterekkel ellátott Otaku life feliratú póló telitalálat, hiszen az otaku alatt azokat az embereket értik a japánok, akik valamiért (főleg animékért vagy mangákért) túlzottan rajonganak.


Bögre, amiből a zöld teát kortyolgathatja

Mindenki tudja, hogy a zöld teának igen nagy rajongói a japánok, így egy igazi japán fanatikus életéből sem maradhat ki ez a nedű. Bár a japánoknak elég speciális teáskészletük van a teafogyasztás szertartásához, a magyarok mégis szívesebben isszák a napi teájukat csészéből vagy bögréből.

Ha a te barátod is gyakran fogja a kezében a kis teás bögréjét, akkor határozottan jó ötlet egy olyan egyedi bögrével megajándékozni, amiről a kedvenc anime figurája néz vissza rá.

Kérdezz rá, mit szeretne

Ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy meglepetés legyen, akkor érdemes megkérdezni, hogy van-e valami olyan, a rajongásával kapcsolatos dolog, aminek örülne. Így te is biztosra mész, hogy olyat veszel, amivel nem lősz mellé, és ő is biztosan olyan ajándékot kap majd, aminek örülni fog.

Ha tetszenek a fent említett ötletek, de nem tudod, hogy hol lehetne beszerezni őket, akkor van számodra egy jó hírünk. Ugyanis a Los Polos Pólóműhely széles kínálatából biztosan nem lesz nehéz találni egy megfelelő mintájú pólót, bögrét vagy kötényt, akár a népszerű animációs sorozatokat kedveli az ajándékozottad, akár a kevésbé népszerűbbek a kedvencei.

Azonban ha a nagy választék ellenére mégsem érzed egyik előre elkészített terméket sem az igazinak, akkor csak használd a tervezők valamelyikét, és kreálj egy teljesen egyedi és személyre szabott ajándékot!

Kapcsolódó hírek