A kiegészítők a ruha karácsonyfadíszei!

iho   ·   2021.07.06. 12:00

Már kislánykorunk óta rajongunk a színes, csillogó táskákért, övekért, ékszerekért. A kiegészítők teszik fel a pontot az i-re, ha a szettünkről van szó. Összeszedtük, hogyan variáld őket a legjobban, és mivel dobd fel ruhatárad!

A praktikus és elegáns övek

Az övek funkcióit tekintve rendkívül hasznosak. Bármilyen nadrágot, szoknyát, overált vagy egyéb darabot feldobnak kinézetükkel, és még a ruha lecsúszást is gátolják!

A 2000-es évek elején rendkívül divatos volt a hosszú pólók felett lévő, csípőn elhelyezett feltűnő, nagy csatos, színes öv. Ez a divat némiképp átalakult, de a lényeg nem veszett el!

Manapság a vékonyabb és minimalista, jellemzően egyszínű övek hódítanak. Előnyük, hogy bármilyen egyszínű vagy egyszerű fazonú ruhát képesek feldobni minimális csillogással vagy kis díszes övcsattal, mégsem érezzük túlzásnak.

Övcsatot tekintve hasít a klasszikus, patkóformára emlékeztető típus, de egyre gyakoribbak akár a márka kezdőbetűjével vagy logójával ellátott darabok is. Így kifejezheted kedvenc márkád iránti szeretetedet, mégsem esel túlzásba a minimalista dizájnnak köszönhetően!

Az öveket hordhatod a nadrágod övtartójában, kedvenc nyári ruhád derekán vagy a mell alatt, ahogy a fazon diktálja az elhelyezést!

Nézz be a gardróbodba, és gondold végig: melyik ruhád igényelne egy kis extra kiegészítést? Esetleg szükséges lenne már egy gardróbfrissítés? 

Tarts egy szombat délutáni szelektálást és online shoppingot, hogy feltöltsd gardróbod csinos nyári ruhákkal és kiegészítőkkel a MAGENTA WEBSHOP-ból!

Ahány alkalom, annyi táska!

Sokszor a fejüket vakarva nem értik a férfiak, miért kell a nőknek ennyi táska. Egyszerű, ahány alkalom esedékes, annyiféle fazonú, színű és funkciójú szükséges a változatosság és a szetthez való összeöltözés miatt.

Válltáska, övtáska, hátizsák, borítéktáska, neszesszer - ezek az alapdarabok minden nő gardróbjában megtalálhatóak. Időnként azonban ezek is cserére szorulnak a hordás időtartamától, az állapottól és a jelenlegi ízlésedtől és trendektől függően.

Praktikusak az egyszínű táskák, mint a fekete, rózsaszín, zöld, de kimondottan ajánlott egy-egy feltűnőbb, akár ezüstös vagy aranyos csillogású darab beszerzése is!

Maszkban is divatosan!

Az óvatosság nem árt, de a vírushelyzetben sem kell lemondanunk az igényességről, az eleganciáról és a jól kombinálhatóságról.

Válassz olyan divatos szájmaszkot, amely élénk mintás, színes. Néhány márka kimondottan elegáns női ruhákhoz illő, ugyanolyan anyagú és mintájú maszkokat is árul, hogy passzoljon a szett!

A cég hétről hétre a márka hivatásával összhangban, minőségi, kreatív és trendeket követő darabokkal rukkol elő. Jelszavuk: elegancia, játékosság, szenvedély! Fejezd ki magad a márka stílusos, letisztult ruháival és kiegészítőivel, és élvezd a rád szegeződő szemek figyelmét, bárhova is mész!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek