A mágnesvasút sem maradhat ki az idei InnoTransról

iho/vasút   ·   2016.09.09. 11:15
400px_innotrans2016

A Nemzetközi Maglev-Testület (The International Maglevboard e.V.) elnevezésű non-profit nemzetközi szervezet által életre hívott MAGLEV 2016 Conference-en szó esik majd azokról az elképesztő megoldásokról, amiket a mágneses lebegtetés technológiája az embereknek, városoknak és régióknak kínálhat. A bemutatók középpontjában a jövőben elérhető lehetőségek, a lineáris motorok korlátai, valamint a lebegtetéses technológia áll majd, különös tekintettel a mobilitás, a közlekedés és a felhasználási területek szempontjából. A rendezvény a szakembereken, egyetemi hallgatókon és szakmai döntéshozókon kívül a tudósokat, a minisztériumokat, tervezőket és ipari szövetségeket is megszólítja. Az egészen szeptember huszonhatodikáig tartó konferencia a testület elnöke, Prof. Dr. habil. Johannes Klühspies felügyelete alatt zajlik majd, és helyet ad számos találkozónak is. A MAGLEV 2016-ra látogatók ingyenesen nézhetnek szét az InnoTrans teljes területén. Részletes programajánlat és regisztráció itt.

A MAGLEV 2016-on indul el útjára az úgynevezett „konferenciasarok”, a Conference Corner, vagyis egy olyan új típusú, az utolsó látogatói napon kezdődő InnoTrans-konferencia, mely leginkább az ipari szövetségek és közlekedési vállalatok számára biztosít lehetőséget saját programsorozatuk megszervezésére. Az InnoTrans az új formátummal válaszol a papírok iránti egyre növekvő keresletre.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek