A MÁV–Volán-csoport is bemutatkozik az Educatio Szakkiállításon

iho/vasút   ·   2023.01.11. 14:40

A többnapos Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon az érdeklődők megismerhetik a MÁV-Volán-csoport duális képzését, a pályakezdő diplomás programot, a szakmai gyakorlati és szakdolgozat-írási lehetőségeket, valamint a vállalatcsoportnál hasznosítható szakképzéseket. A MÁV-Volán-csoport kishíján ötven négyzetméteres standján mozdonyszimulátorral, tabletes játékokkal, kvízekkel is várják az érdeklődőket.

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon kétszáz kiállító és több mint ötvenezer látogató vesz részt évről-évre; az eseményen a továbbtanulás előtt álló fiatalok az intézmények hallgatóitól és oktatóitól érdeklődhetnek a képzésekről. Az ingyenesen látogatható expón január 12–14. között 10-től 17 óráig várják az érdeklődőket a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek