A presztízst képviselő órák hitelt adnak a szavaidnak!

iho   ·   2023.10.11. 12:00

Egy férfi alapvető kiegészítői közé tartoznak az órák, amelyekből mindenképpen kell tartani legalább egy olyan darabot, melyet a jelentősebb események alkalmával lehet felvenni. A férfiak szemében ugyanis számít az, hogy mi csillog a másik csuklóján, ezért szinte az első pillantás alkalmával felmérik, hogyan néz ki a másik.

Ha üzleti tárgyalásra, állásinterjúra vagy egyéb fontos alkalomra mész, akkor soha ne feledkezz meg arról, hogy értékes vagy jó nevű órát viselj, hidd el, ha így teszel, akkor már félig nyert ügyed van!

Milyen óra számít presztízsórának?

Sokan azt gondolják, hogy csak nagyon drága órával lehet virítani, azonban ez tévedés. A velekey-ekszervilag.hu férfi Seiko órái ugyanis rendelkeznek olyan modellekkel, melyek teljesen megfizethető árkategóriába tartoznak, azonban mégis minden órakedvelő elismeréssel tekint rájuk. A Seikonak ezen sajátossága ritkaság a piacon, hiszen tudjuk, hogy más nagy márkák egyes darabjai sokszor csillagászati összegekbe kerülnek, egy-egy példányra pedig gyakran hónapokat kell várni.

A Seiko azonban törekedett arra, hogy a kiváló minőséget azok számára is eljuttassa, akik nem engedhetnek meg maguknak olyan órát, amely hatszámjegyű összegbe kerül. Így az egyes kollekciók bár kiváló minőségűek, mégis elérhető áron kaphatók. Ha egy ilyen példányt szerzel be, akkor is tökéletesen teljesítetted a feladatot, ugyanis a márkanév kötelez, a Seiko gyáraiból csakis kifogástalan minőségű és kinézetű órák kerülhetnek ki.

A külső igenis számít!

Ha a fenti fontos események valamelyikére igyekszel, akkor igenis lényeges az, hogy hogyan nézel ki. Mind az öltözet, mind a teljes külső megjelenés harmóniában kell, hogy legyen, és bizalmat kell sugároznod. A legjobb, ha egyedi öltönyt vagy igényes kidolgozású ruhát veszel fel, megborotválkozol, vagy formára nyíratod az arcszőrzetedet egy barberrel, és persze a hajad is legyen rendben. A cipő is egy kardinális pont: legyen minőségi, kopásmentes és makulátlanul tiszta. Ha mindezek megvannak, akkor vedd fel a Seikódat, és készen is állsz a győzelemre!

Hogyan válaszd ki a presztízsórádat?

Első körben el kell döntened, hogy mennyi pénzt szánsz a műveletre. Mint mondtuk, egy Seikót már akár 100.000 forint alatti összegért is találhatsz, de a határ itt is a csillagos ég, vagyis valahol a milliós ár közelében van. Ha megvan az árkategória, amit vállalni tudsz, akkor azt javasoljuk, hogy állítsd be ezt az összeghatárt a webshopban található szűrőn, innentől pedig jöhet a dolog élvezetesebb része, vagyis a nézelődés.

A stílus maga az ember

Mindannyiunknak megvan a maga stílusa és színvilága, vannak, akik a sportosabb irányvonal felé tendálnak, vannak, akiknek a vintage életérzés jön be, és természetesen akadnak olyanok is, akik a kőkemény klasszikus irányvonalat képviselik. Bármelyik csoportba tartozol, a Seiko számodra is tartogat egy olyan modellt, ami tökéletesen tükrözni fogja a személyiségedet.

Soha ne felejtsd el felvenni jelentőségteljes vekkeredet akkor, amikor azt szeretnéd, hogy szavaid megfelelő súlyt kapjanak.

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek