A tökéletes nyári lábbeli: a magas sarkú szandál

iho   ·   2021.07.04. 12:00

A divat jön és megy, nincs ez másként a BORGO magas sarkú szandáljai esetében sem. Mindegy, hogy ki mit mond, egy magas sarkú szandál minden nyári szetthez kiváló választás lehet. Nemcsak elegáns és egyedi, hanem szexi és bohém is egyben. A hölgyek előszeretettel vesznek fel igényes és minőségi lábbeliket, amelyekben tündökölhetnek egy nyári esküvőn vagy éppen egy esti randin.

De vajon milyen ezeknek a kínálata? Cikkünkben röviden bemutatjuk, hogy miért jó választás egy magas sarkú szandi. 

A lábbelik eredete

A francia tervező, Christian Louboutin szerint egy igazi hölgynek a ruhatárában muszáj szerepelnie egy magas sarkú szandálnak. Ebben bárhol megjelenhet, mindig elegáns és igényes lesz az outfitje. Arra a következtetésre jutott, hogy a nőies darabok viselete a gyönyör pillanatára emlékezteti a nőket. Kevesen tudják azonban, hogy ezeket a férfiaktól vettük át. 

A történelemből kiderül ugyanis, hogy a sarkas cipőket kezdetben a Perzsiában élő férfiak hordták előszeretettel. A kifejezetten lovas katonák részére készült gyártmányok segítettek a vágta közben a lovon maradni. Idővel azonban a hölgyek is elkezdtek érdeklődni a divatos darabok iránt. A több centis sarkak egyre több esetben váltak népszerűvé, így a kínálat is eszerint alakult át. Jöttek a különböző színek, méretek és formák, amelyek levették a nőket a lábukról. 

A magas sarkú szandálok kínálata

A mai stílusos termékek lehetnek bokapántosak, orr nélküliek, zártabbak, 8 vagy éppen 14 centiméteres sarokkal rendelkező lábbelik egyaránt. Szinte nem létezik olyan hölgy, akinek a szekrényében ne lenne legalább egyfajta verzió. Ezeket főként nyáron viselik előszeretettel, hiszen a meleg hónapokban mindig jól jön egy szellőző lábbeli. Nagy előnyük továbbá, hogy rendkívül elegánssá tudják tenni az éppen aktuális viseletet, így jól passzolnak randihoz, de még egy esküvőre is. 

Remek választás például a Tamaris fekete magas sarkú szandija, amely a formális öltözködés egyik elengedhetetlen kiegészítője. A színben és formában is elegáns darab még az üzleti életben is képes helyt állni, de hordható akár egy partin is, ahol ki szeretnénk tűnni a tömegből. 

A Högl egy másik márka, amely előszeretettel gyárt hasonló cipőket. A kialakításuknak köszönhetően határozottsággal látják el a viselőjüket, így bátran felvehetjük akár egy komolyabb eseményen is bármelyik darabot. A különlegesebb lábbelik kedvelőinek pedig ott vannak a Vagabond változatai, amiket a BORGO webáruházában többféle színben is beszerezhetünk. 

Választható továbbá sikkes ezüst női magas sarkú, tűzpiros szexi Tamaris szandi, Yesmile platformos, levendulaszínben pompázó darab, de még éktalpú verzió is. Remekül mutat továbbá egy laza szetthez a Goll Ana sötétkék női magas sarkúja, ami árnyalatának és kialakításának köszönhetően lezser megjelenést biztosít. A könnyű és tartós anyagból készült cipő rendkívül jó tapadást garantál, így alkalmas akár egy nagyobb nyári városnézéshez is.
 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek