A Wizz és öt együttműködő egyetem

iho   ·   2017.05.11. 09:00
cim2

A Wizz Air új partnerségi megállapodást jelentett be a régió öt egyetemével. A légitársaság budapesti sajtótájékoztatóján Diederik Pen alelnök és üzemeltetési igazgató, továbbá a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Nyíregyházi Egyetem, a lengyelországi Chelm Állami Egyetem, az Észt Repülési Akadémia és a litván Vilnius Gediminas Műszaki Egyetem képviselői írták alá az együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot.

Európa egyik legdinamikusabban bővülő légitársaságaként egy gyorsan növekvő iparágban, a Wizz Air 2025-re megkétszerezi méretét, flottájához mintegy száz új Airbus repülőgép csatlakozik. A vállalat folyamatosan toboroz légiközlekedési szakembereket, és a neves egyetemekkel kötött együttműködési megállapodás kölcsönösen előnyös platformot biztosít a feleknek: a Wizz minőségi felsőoktatási háttérrel rendelkező fiatal tehetségeket tud felvenni, az egyetemek pedig kiváló karrierlehetőséget biztosíthatnak hallgatóiknak – olvasható a Wizz közleményében.

Az új partnerség egyedülálló lehetőséget nyújt az együttműködő egyetemek hallgatóinak, hogy betekintsenek az utasszállító pilóták mindennapjaiba. Ezen felül a Wizz közvetlen hozzáférést biztosít a légitársaság felvételi folyamataihoz, segítve a legtehetségesebb kadétok első lépéseit karrierjük kezdetén.

A budapesti sajtótájékoztatón Diederik Pen, a Wizz Air ügyvezető alelnöke és üzemeltetési igazgatója elmondta: „Az együttműködés megerősíti elkötelezettségünket az iránt, hogy a legjobb tehetségekkel bővítsük a Wizz Air folyamatosan növekvő, kiváló csapatát. A partnerség lehetővé teszi, hogy a legjobbak közül is a kiemelkedő jelentkezőket vonzzuk a Wizz Airhez.”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek