Ajándék kézi jelzőlámpákat kapott a Gyermekvasút

iho/vasút   ·   2012.07.16. 09:38

A vállalat vezetőjének figyelmét a gyermekvasutasok precíz, szabályszerű, odaadó szolgálatellátása keltette fel, mely minden vasutas számára követendő példa lehet. A HRS-Traffic a gyermekvasutasok sok esetben felnőtteket is megszégyenítő példás helytállása elismeréseként, támogatásként éves eredménye egy százalékát ajánlja fel a Gyermekvasutasokért Alapítványnak. Ezen felül ajándékként a Gyermekvasút állomásait és mozdonyait új, korszerű kézi jelzőlámpákkal szerelte fel.

A cég egy éve működő sikeres hazai mikrovállalkozás, melynek gazdasági mutatói az alapítás óta folyamatosan növekvő tendenciát mutatnak. A társaság ügyvezető igazgatója hiszi, hogy sikereik többek között annak köszönhetőek, hogy idehaza élőmunkával, több családnak megélhetést biztosítva, magyar terméket állítanak elő hazai beszállítókra építve.

A vállalat fő tevékenysége a vasúti mobil forgalomirányító jelzőeszközök gyártásából származik, ez teszi ki bevételeinek hetven százalékát. Kiemelt megrendelő partnere a MÁV Zrt., akinek idén már a 2000. vasúti kézi jelzőlámpát örömmel adhatta át a cég. A vállalkozás valamennyi dolgozója elkötelezett a magyar vasút mellett, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy minden lámpát egyedileg, kézzel, emberi erővel és nagy odaadással készítenek.

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút MAGYAR VASÚT

Magyar Vasút 2022 Konferencia

T. Hámori Ferenc   ·   2022.10.05. 09:00

Igazságos zöld átmenet? A vasútfejlesztés évtizede? Újabb esély Záhony előtt? # Valtsvasutra – ezeknek a jelmondatoknak a jegyében, 14. alkalommal rendezték meg a vasútszakma legrangosabb fórumát Budapesten.