Ajándék kézi jelzőlámpákat kapott a Gyermekvasút

iho/vasút   ·   2012.07.16. 09:38

A vállalat vezetőjének figyelmét a gyermekvasutasok precíz, szabályszerű, odaadó szolgálatellátása keltette fel, mely minden vasutas számára követendő példa lehet. A HRS-Traffic a gyermekvasutasok sok esetben felnőtteket is megszégyenítő példás helytállása elismeréseként, támogatásként éves eredménye egy százalékát ajánlja fel a Gyermekvasutasokért Alapítványnak. Ezen felül ajándékként a Gyermekvasút állomásait és mozdonyait új, korszerű kézi jelzőlámpákkal szerelte fel.

A cég egy éve működő sikeres hazai mikrovállalkozás, melynek gazdasági mutatói az alapítás óta folyamatosan növekvő tendenciát mutatnak. A társaság ügyvezető igazgatója hiszi, hogy sikereik többek között annak köszönhetőek, hogy idehaza élőmunkával, több családnak megélhetést biztosítva, magyar terméket állítanak elő hazai beszállítókra építve.

A vállalat fő tevékenysége a vasúti mobil forgalomirányító jelzőeszközök gyártásából származik, ez teszi ki bevételeinek hetven százalékát. Kiemelt megrendelő partnere a MÁV Zrt., akinek idén már a 2000. vasúti kézi jelzőlámpát örömmel adhatta át a cég. A vállalkozás valamennyi dolgozója elkötelezett a magyar vasút mellett, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy minden lámpát egyedileg, kézzel, emberi erővel és nagy odaadással készítenek.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.