Ajándék kézi jelzőlámpákat kapott a Gyermekvasút

iho/vasút   ·   2012.07.16. 09:38

A vállalat vezetőjének figyelmét a gyermekvasutasok precíz, szabályszerű, odaadó szolgálatellátása keltette fel, mely minden vasutas számára követendő példa lehet. A HRS-Traffic a gyermekvasutasok sok esetben felnőtteket is megszégyenítő példás helytállása elismeréseként, támogatásként éves eredménye egy százalékát ajánlja fel a Gyermekvasutasokért Alapítványnak. Ezen felül ajándékként a Gyermekvasút állomásait és mozdonyait új, korszerű kézi jelzőlámpákkal szerelte fel.

A cég egy éve működő sikeres hazai mikrovállalkozás, melynek gazdasági mutatói az alapítás óta folyamatosan növekvő tendenciát mutatnak. A társaság ügyvezető igazgatója hiszi, hogy sikereik többek között annak köszönhetőek, hogy idehaza élőmunkával, több családnak megélhetést biztosítva, magyar terméket állítanak elő hazai beszállítókra építve.

A vállalat fő tevékenysége a vasúti mobil forgalomirányító jelzőeszközök gyártásából származik, ez teszi ki bevételeinek hetven százalékát. Kiemelt megrendelő partnere a MÁV Zrt., akinek idén már a 2000. vasúti kézi jelzőlámpát örömmel adhatta át a cég. A vállalkozás valamennyi dolgozója elkötelezett a magyar vasút mellett, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy minden lámpát egyedileg, kézzel, emberi erővel és nagy odaadással készítenek.

Kapcsolódó hírek