Ajándékot vásárolni sohasem késő!

iho   ·   2014.12.19. 09:47

Elsőként mindenképp webshopunk kínálatának megtekintését javasoljuk. Az apró ajándékoktól a nagyokig, a kulcstartótól a bögrén, a hógömbön és a faliórán át a könyvekig, naptárakig csupa-csupa érdekességgel találkozhat, és egyáltalán nem mellesleg az Indóház és az Indóház Extra legújabb számát is kezébe veheti.

Kulcstartóink, hűtőmágneseink, bögréink új képekkel jelentek most meg a magyar vasúti közlekedés jelenkorából, a közelmúltat pedig Vörös Attila kollégánk Sínek java című fotóalbuma mutatja be.

Mikor vásárolhatja meg ajándékait nálunk? A Hegyvidéki Vásárban (XII., Böszörményi út–Kiss János altábornagy utca közötti terület) minden nap, között várjuk szeretettel olvasóinkat, vásárlóinkat, mindenkit, aki érdeklődik a vasút, a vasúti emléktárgyak iránt.

A vásárban társunk is lesz: egy gyékényen árulunk majd az új, feltörekvő hazai kézműves szappant előállító Szappanvarázzsal – ugyanazon a helyen nőknek és férfiaknak is beszerezhetik karácsonyi ajándékaikat!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek