Alig van késés a vasúton!

iho   ·   2016.05.17. 10:06
160516_keses_80

Sokszor megkapjuk a kritikát, miért csak a rosszat írjuk meg. Hát igen, ha jól mennek a dolgok, azt természetesnek vesszük. Igaz, már lement a csúcsidő, de ha ránézünk a vonatinfóra, szinte csak zöld pöttyöket látunk. A késést összeszedő vonatok is csak 7-10 perccel maradnak a menetrendjük mögött, igaz, aki egy ilyenen sietne a csatlakozásához, annak azért ennyi is okozhat kellemetlenséget. Csak egy piros járatot mutat kedd délelőtt a vonatinfó, a Nyugatiból Záhonyba közlekedő 6260-as személyvonat Bocskaikerten áll már másfél órája. A minimális infó szerint valamiféle baleset történt, erről egyelőre nem tudtunk többet kideríteni. A 6260-ast a 020-as Traxx továbbítja.

A MÁV tájékoztatása szerint a vonat birkacsordába szaladt. A szerelvénynek a helyszínelés idejére, 104 percen át kellett Bocskaikerten vesztegelnie. A gördülőállományban nem keletkezett sérülés, a balesetben viszont több jószág elpusztult.

Majdnem tökéletes délelőtt (mav-start.hu)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek