Álom, édes álom, a 737-es poggyászterében

iho   ·   2015.04.14. 08:24
alaska-airlines-king-5-PNG_cim

Nem sokkal azután, hogy az Alaska Airlines 448-as számú járata, egy Boeing 737-900-as felszállt Seattle repülőteréről Los Angeles felé, az utasok a hátsó szekcióban dörömbölésre és sikoltozásra figyeltek fel – a padló alól.

A gép személyzete a visszatérés mellett döntött. Leszállás után kiderült, hogy az egyik poggyásztérben egy ember volt bezárva. A légitársaság földi kiszolgálására szerződött cég, a Menzies Aviation emberéről volt szó, aki bent rekedt a csomagtérben.

Leszállás után a gépet tűzoltók, mentők és rendőrök fogadták: különösebb beavatkozásra nem volt szükség, a poggyászteret kinyitották, a bent lévő rakodót kiszabadították, majd elővigyázatosságból kórházba vitték, de a hírek szerint nem esett különösebb baja.

Egyes hírek szerint az alkalmazott elaludt a poggyásztérben, ezt a jelek szerint senki nem vette észre a betonon, és a férfi is csak akkor ébredt fel, amikor a gép már 14 perce a levegőben volt.

A légitársaság közleményében hangsúlyozta, hogy a gép csomagtere ugyanúgy hermetizált és fűtött, vagyis az illetőnek akkor sem esett volna különösebb baja, ha a feladott poggyászok között aludta volna végig az utat Los Angelesig...

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek