Álommeló, level végtelen: gőzmozdonyvezető lehet!

iho/vasút   ·   2017.10.29. 14:46

A képzés 9 órakor indul a MÁV Nosztalgia Kft. megbízásából a MÁV Nosztalgia Kft. oktatótermében – Budapest Tatai utca 93/A.

A képzést a KTI Vasúti Vizsgaközpont által központilag kiadott képzési program alapján tartjak. A tanfolyamon való részvétel feltételei (a 19/2011. (V.10.) NFM rendelet alapján):

  • középiskolai végzettség,
  • saját célú, illetve térségi pályahálózaton szerzett alapfokú végzettség,
  • vasút egészségügyi, érvényes alkalmassági határozat munkaköri csoport szerinti vasút járművezetői munkakörre szerzett képesítés a 203/2009 (IX.18.) Kormányrendelet szerint,
  • a vizsga időpontjáig betöltött 20. életév,
  • és országos, vagy sajátcélú, térségi, általános szakmai ismeretek modul megléte szükséges.

A képzés ideje: 160 óra (20 munkanap) elméleti képzés

Intenzitása: heti két munkanap (csütörtök–péntek) napi 8 tanóra

A végzettség megszerzéséhez 130 óra kazánfűtői gyakorlat szükséges, amelyet a megrendelő saját hatáskörben is biztosíthat, illetve külön megállapodás alapján a MÁV Nosztalgia Kft. is tud biztosítani.

A képzés díja: 350 000,- Ft/fő (bruttó) és 1 000,- Ft/fő a KTI Vasúti Vizsgaközpont vizsgadíja.

Típusismereti alapképzés 10 + 10 óra elméleti képzés típusonként. A típusismereti képzés 9.500,- Ft/óra, + KTI Vasúti Vizsgaközpont vizsgadíja.

További információkat itt kérhet

Magyar Zsuzsanna
oktatási divízióvezető
Tel.: 30/611-4265

A kategóriaképzéshez mozdonyvezető jogosítvánnyal rendelkezőknek országos pályahálózaton 100 óra vezetési gyakorlat, térségi pályahálózaton 50 óra vezetési gyakorlat szükséges.

Vezetési gyakorlatot kizárólag vasútszakmai gyakorlati oktató mellett lehet megszerezni, amelyet a megrendelő biztosíthat a 19/2011 NFM rendeletnek megfelelően, illetve külön megállapodás alapján gyakorlati helyet a MÁV Nosztalgia Kft. is tud biztosítani. A tanfolyamot legalább öt fő részvételével tudják elindítani.

A tanfolyamra jelentkezni ezzel a jelentkezési lappal lehet.

A kitöltött jelentkezési lapot a következő címre kell elküldeni postán:

MÁV-REC Kft. Oktatási divízió
1097. Budapest
Könyves Kálmán körút 16,

vagy zsuzsa.magyar@mavrec.hu címre e-mailben.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek