Ami egészséges, az lehet kényelmes és trendi?

iho   ·   2020.06.09. 09:26

(x)

Régen és most

Természetesen, mint sok minden másban, így ebben a tévhitben is van bőven tapasztalat. Korábban azok a cipők, amik elősegítettek abban, hogy bizonyos helyzetekben segítsék a lábat a helyes tartásban, vagy épp korrigáljanak bizonyos problémákat, kifejezetten csúnyák voltak, de legalábbis messziről ordított róluk a gyógycipő mivoltuk. Ez mára tökéletesen hibás vélekedés, hiszen rengeteg alkalommal lehet szükségünk speciális cipőre, vagy pusztán a kényelem kedvéért hordjuk azokat.

A Birkenstock minőségi papucsai új értelmet adnak a nyári kényelemnek. Nem csak tökéletesen egészségesek, de igazán mutatós és trendi drabok. Sőt, ha ez nem lenne elég, számos ismert ember is ezeket hordja, mint például Jessica Alba, Julianne Moore vagy az Olsen ikrek. Ugye, hogy rögtön más színben tűnik fel előttünk is? Ha úgy érzi, hogy hasonlóan divatos szeretne lenni, mint a fenti hírességek, akkor ne habozzon, keresse a Komfortcipőt, és találja meg az önhöz leginkább illő Birkenstock papucsot!


Mitől olyan különleges?

Maga a vállalat rendkívül nagy múltra tekint vissza, hiszen már 1774-ből vannak információink a különleges cipőkre vonatkozóan, amik mégis 1896-ban kezdték meg világkörüli útjukat. Mára odáig eljutott a cég, hogy a világ legismertebb német divatmárkája lett, ami mint látható, mindenhol jelen van. A papucsok kialakítása meglehetősen speciális, ami nagyfokú kényelmet és egészséges tartást nyújt a lábaknak, hála az anatomikus talpbetétnek, amitől világhírűvé vált.

A Birkenstock papucsok legfőbb ismérve, hogy nem csak jól mutatnak, de javítják a testtartást, és tökéletesen tartják a lábfejet. Ennek köszönhetően kevésbé érezhetjük megterhelőnek az egész napos sétát vagy épp a munkát, még ha közben állni is kell.

A Birkenstock papucsok annál jobban igazodnak a viselőjük lábához, minél hosszabb ideje vannak használatban, így elmondható, hogy tökéletesen a tulajdonosuk lábára öntötték őket. Éppen emiatt szereti, aki próbálta, hiszen kényelmes és igazodik az aktuális trendekhez. A talp parafából készül, ami lehetővé teszi, hogy a járás könnyű és rugalmas legyen, valamint a papucsok mégis légies és szabad viseletet biztosítanak. A cég saját fejlesztése az úgynevezett Birko-Flor anyag, ami mellett a bőr felsőrész biztosítja a tökéletes kényelmet és tartósságot.

Kapcsolódó hírek