Az ökológia még mindig topon van, avagy tudatos fogyasztás

iho   ·   2023.10.16. 12:30
00_tudatos_fogyasztas

Tudatos shoppingolás? Az idő múlásával a környezetbarát vásárlási lehetőségek egyre népszerűbbé válnak. Amikor felfrissítjük ruhatárunkat, nemcsak a dizájnt, hanem az egyes termékekhez felhasznált anyagokat is megnézzük. Ha tehát a bolygóbarát sneaker az, amit keresel, nézd meg javaslatainkat, és fedezd fel az új mindennapi must have-ed!

Vegán cipők – az adidas Superstar Vegan

Egy streetwear-klasszikus, azaz az adidas Superstar sneaker, sok városi hétköznapi szett elengedhetetlen része. A fehér felsőrésszel kontrasztot alkotó, fekete logóval díszített, sokoldalú modell fantasztikus választás farmerhez és pólóhoz, valamint casual szoknyához vagy sportos egyberuhához. A közismert triplacsíkkal díszített, sokoldalú vegán cipő a legkülönfélébb outfittel könnyen kombinálható, így tovább csökkentheted a fogyasztást.

Kultikus sneaker vegán változatban – az adidas Stan Smith

Egy másik modell, ami a klasszikus dizájn kedvelőinek szemet fog szúrni, az időtlen adidas Stan Smith sneaker. A teniszcipők inspirálta dizájnnal büszkélkedhető lépő tökéletes választás sportos vagy athleisure stílusú szettekhez. A strapabíró szintetikus bőrből készült felsőrész mindeközben legalább 50%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmaz, így egyszerre vigyázhatsz a bolygóra és nézhetsz ki jól, ha ezt a három csíkos modellt választod.

Emeld a szetted egy magasabb szintre az adidas Forum Bold Vegan lépővel

Szeretnéd más szemszögből meglátni a várost? Akkor ugorj bele az adidas merész modelljébe, a Forum Bold Veganba. A vastagabb futófelület és a pasztell barackos árnyalat biztosan megragadja majd sok eredeti dizájn kedvelőjének a figyelmét. Az ikonikus Trefoil logó és a finom narancssárga részletek tovább fokozzák az egyedi hangulatot. Az adidas modellje különösen alkalmas a melegebb hónapokra. Mind a tavaszi, mind a nyári szettek remekül fognak mutatni a szokatlan Forum modellel.

Nyári streetwear – a Birkenstock Ariziona Vegan

A streetwear nem ér véget a sneakereknél! Nyáron, amikor egyre melegebb van és a nap magasan ragyog az égen, válassz nyitott orrú cipőt, és húzd fel az ikonikus Birkenstock Arizona vegán flip-flopot. A sokoldalú fekete modell fantasztikus kiegészítője számos casual nyári outfitnek lesz, ha pedig egy kis színt szeretnél vinni az outfitedbe, válaszd a pasztellsárga változatot. Bármelyik opció mellett is döntesz, biztos lehetsz benne, hogy a szetted egységes lesz, és tökéletesen belesimul majd a nyári hangulatba.

Mivel hordjuk a vegán cipőt?

A híres logóval szignózott vegán cipő előnye, hogy a legapróbb részletekre való odafigyeléssel készült, így egy szezonnál jóval tovább élvezheted fantasztikus megjelenését. Ráadásul sokoldalú formatervezésének köszönhetően biztosra veheted, hogy a listánkon szereplő sneaker könnyen passzol majd a legkülönbözőbb outfitekhez. A kiváló minőségű ökologikus bőrből készült cipőt hordhatod majd casual szettekkel, egyszerű farmerrel és pólóval, klasszikus motorosdzsekivel, valamint streetwear ihletésű outfitekkel is. Ugorj bele egy laza cargo nadrágba, egy oversize fazonú, better cotton pamutból készült pólóba, adj hozzá eredeti kiegészítőket, és máris kész az igényes városi outfit!

A legjobb vegán cipőket a Sizeernél találod meg. Csekkold az online kapható széles választékot, vagy nézz be az egyik üzletünkbe, és válaszd ki az új sneakered.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek