Balaton: hétfőtől utóidény

MTI/iho   ·   2014.08.24. 16:38

A Balatoni hajózási Zrt. közleménye szerint a kompok Szántódról 6 óra 40 perc és 20 óra 40 perc között, Tihanyból 7 óra és 21 óra között indulnak, negyven percenként. Sétahajók továbbra is indulnak több állomásról is, valamint közlekedik a gyorshajó Siófok–Balatonfüred–Tihany–Siófok útvonalon. Halmos Gábor vezérigazgató tájékoztatása szerint a hajózási főszezon ugyan ma, augusztus 24-én véget ér, de az utószezoni programok is számos hajózási programot kínálnak.

* * *

Az idei év, és a nyár kedvezően alakult a hajózási társaságnak, a balatoni kikötők forgalma a tavalyi évhez képest átlagosan 25–30 százalékkal nőtt. A jó eredmény egyebek közt a sokszínű hajózási programoknak, a kibővült flottának, a bővített hajójáratoknak, az intenzívebb marketing munkának, illetve a hajózási szolgáltatások színvonalának köszönhető a vezérigazgató szerint. Minden hajójárat majdnem teljes kapacitáskihasználtsággal szállította az utasokat a Balatonon.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek